Hoe kan ik mijn lichaam Detox natuurlijk?

May 7

Hoe kan ik mijn lichaam Detox natuurlijk?

Een natuurlijke detox kan betrekking hebben op een proces dat gebruikmaakt van de natuurlijke hulpbronnen voor de verwijdering van de toxine, maar u kunt uw lichaamseigen middelen voor een werkelijk natuurlijke detox. Toxinen zijn potentieel schadelijke chemische stoffen aan het lichaam. Zij omvatten rook, kunstmatige zoetstof, pesticiden, smog en verontreinigd water, onder vele anderen. Symptomen die gepaard gaan met toxine overbelasting bevatten hoofdpijn, diarree, vermoeidheid en spier pijn. Detox diëten kunnen symptomen verminderen voor sommige mensen, maar diëten beperken bepaalde voedselbronnen die essentieel voor optimale gezondheid zijn. Dit is waarom u een natuurlijke plan, met behulp van de inherente geschenken al gegeven voor het menselijk lichaam.

Stap 1

Verminderen van alcohol, dierlijke vetten, cafeïne en bewerkte voedingsmiddelen uit uw dieet. Je lichaam heeft behoefte aan vetzuren. In plaats van het krijgen van uw vetten van suikerhoudende voedingsmiddelen en dierlijke vetten, kunt u eten vis, zaden, noten en unhydrogenated oliën. De American Heart Association zegt dat vetten een belangrijk onderdeel van elke gezonde voeding zijn, maar slechts 35 procent van je totale calorieën per dag uit unhydrogenated vetten komen moet.

Stap 2

Eet meer plantaardig voedsel. Rauwe groenten en fruit leveren vitaminen en mineralen die het lichaam van gifstoffen te reinigen. Uw lever en nieren werken efficiënter als u eet voedselbronnen die gezonder en niet geladen met giftige stoffen, zoals verse groenten en fruit. Wassen van alle plantaardige levensmiddelen voor consumeren. Eten van bacteriën of ziekteverwekkers op levensmiddelen kan verhoging van toxine overbelasting in het lichaam.

Stap 3

Drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten opdat uw lichaam loslaten kunt gassen en toxinen die zijn opgeslagen in de spieren te rekken. Auteur van "The Duke encyclopedie van nieuwe geneeskunde: conventionele en alternatief geneeskunde voor alleleeftijden," beveelt uitrekken zich gedurende de dag, zo nodig, maar degenen die werk achter een bureau of in een krampachtige positie alle dag moet rekken ten minste eenmaal per uur.

Stap 4

Minstens 30 minuten per dag, vijf dagen per week te oefenen. Oefening verbetert de circulatie dus bloed kan belangrijke voedingsstoffen naar cellen leveren en weg toxinen voor de uitscheiding voeren. Het lichaam elimineert ook gifstoffen door transpiratie, die toeneemt wanneer u de oefening.

Stap 5

Drink meer water zodat je lichaam afval efficiënter elimineren kan. De taak van de lever en de nieren is om te verwerken en elimineren van afval, zodat uw lichaam al de nodige middelen voor de natuurlijke ontgifting heeft.

Stap 6

Zie een chiropractor vrij te geven van de gassen die zijn opgeslagen in de gewrichten. Een chiropractor kan helpen uw lichaam te elimineren van toxine door middel van een spinale manipulatie of spinale aanpassing. Het proces releases toxinen via gassen die zijn opgeslagen in de gewrichten. Vermijd kraken van uw eigen gewrichten, zoals u schade aan de weke delen van de gewrichten veroorzaken kan.


gerelateerde artikelen