De gemiddelde Pitching snelheid

April 12

De gemiddelde Pitching snelheid

De honkbal radar gun is een bekend instrument dat wordt gebruikt door scouts die geïnteresseerd zijn in het leren van alles wat die ze over een werper kunnen. Weten hoe snel een werper kunt gooien is een belangrijke factor bij het maken van een beslissing naar concept of handel voor een bepaalde werper. Snelheid is een beter instrument voor het meten van een werper van arm kracht dan zijn voor het beoordelen van de algehele effectiviteit van een werper. Harde werpers kunnen worden indrukwekkend om naar te kijken, maar tenzij ze commando en controle van hun standplaatsen hebben, zal hebben een harde tijd consequent wedstrijden te winnen.

Major League Velocity

De gemiddelde fastball van een Major League Baseball werper bereikt een snelheid van Efastball.com studies 91 mph. toonhoogte snelheid op alle niveaus en verzamelt gegevens helemaal dienst games om het bereiken van deze conclusie. Een 91-mph fastball zal niet weggaan kampioenschapswedstrijd slagmannen als het over het midden van de plaat is gegooid. Als een werper dat worp aan de binnen- en buiten hoeken werpen kan, kunnen een 91-mph fastball een dynamische, uitgaande producerende worp. Het is vooral effectief wanneer de werper breken standplaatsen en een changeup aan te vullen die pitch kunt gooien.

College Fastball

De gemiddelde college fastball wordt geschat op tussen de 85 en 95 mph. Er is een veel groter bereik in de gemiddelde snelheid op dit niveau omdat honkballer scouts en college scouts hebben te schatten; ze hebben gewoon niet de gegevens op elke worp om meer exacte lezingen. College werpers zijn bijna altijd fysiek volwassen, en dat is waarom ze kunnen vergelijkbare snelheden tot professionele werpers.

Middelbare School Fastball

Middelbare school werpers zijn nog steeds groeien en ontwikkelen van hun pitching stijlen. De gemiddelde fastball op de middelbare schoolniveau is tussen de 75 en 85 mph, volgens efastball.com. Middelbare school coaches hebben toegang tot de radar kanonnen en gebruik ze om een lezing over de ontwikkeling van hun werper. Deze cijfers zijn meestal niet gepubliceerd, maar ze helpen coaches in de voorbereiding van hun spel.

Lagere snelheden

Andere soorten plaatsen zoals de knuckleball, de bal breken--curve en schuif-- en de changeup, gemiddeld tussen de 50 en 75 mph; met de knuckleball wordt aan de onderkant van de schaal van de snelheid.

Letsel Factor

De radar pistool kan een nuttig instrument in het helpen van diagnosticeren van mogelijke verwondingen van de arm. Wanneer een werper heeft het gooien van de bal in het bereik van de 92 - tot 93-mph op een consistente basis en dan opeens is het gooien in het bereik van 85 - naar 86-mph, kan het zijn een indicatie dat de werper is vermoeid of gewond. Pitching een honkbal is een onnatuurlijke beweging en letsels ontstaan regelmatig. Een coach of trainer die een plotselinge daling snelheid ziet kan trekken een werper van de rotatie en krijgen hem uitgecheckt om te voorkomen dat een potentiële arm, schouder of elleboog letsel van het krijgen van meer verergerd.


gerelateerde artikelen