Romantische Tips voor uw eerste overnachting

March 8

Romantische Tips voor uw eerste overnachting

Wanneer je echt over iemand zorgen kan het belangrijk dat uw eerste nacht samen iets bijzonders. De bron van een heleboel opwinding de dagen en uren voorafgaand aan dat monumentale, "first time" kunnen maar het kan ook de bron van een beetje van angst voor sommige mensen ook. Je krijgt maar één eerste nacht samen en het is aan jou om het romantische en zinvolle voor jullie beiden.

Investeren in Sexy Lingerie

Sommige sexy lingerie kan een lange weg te gaan op uw eerste nacht samen. Het kan toevoegen van een beetje mysterie aan de ervaring en geven u een kans om te kleden elkaar langzaam en bewust, toe te voegen aan het anticiperen dat je zowel gebonden bent te voelen al.

Buitengesloten van de wereld

Uw eerste nacht samen is niet een tijd om vrienden langs, werk noodsituaties komen omhoog, of enkele dringende kwestie met het gezin te komen. Plan vooruit om zeker te zijn dat alle losse eindjes worden vastgebonden zoveel werk en gezinstaken betreft. Uitgeschakeld op uw telefoon en uw computer uit te schakelen. Als je terug op uw eerste nacht samen kijkt wenst niet u te betrekken om het even wat maar de twee van u.

Trekken van de oude Rose Petal truc

Rozenblaadjes hebben lang geassocieerd met romantiek en seks. Uw eerste nacht om samen te maken extra speciaal, put steeg bloemblaadjes overal in de kamer, het bed en de toonaangevende aan het bed. U kunt kopen van rozenblaadjes van de bloemist of opslaan van een paar dollar door het plukken van de bloemblaadjes van rozen die u plukken of kopen zelf.
Voor een extra beetje romantiek, uitvoeren van een warm bad van bellen en strooi er een paar blaadjes op de top van het water. Bestrooi ze vervolgens in een spoor van de kuip aan het bed.

Zorgen voor de juiste sfeer

Sfeer is alles als het gaat om het maken van uw eerste nacht samen een romantisch en onvergetelijk. Alle rozenblaadjes en sexy lingerie in de wereld is niet goed als u nog niet de moeite genomen om de stemming te plaatsen. Een mix tape van uw favoriete nummers vertragen, zet de lichten omlaag laag en licht kaarsen maken Sfeer is belangrijk bij het vaststellen van de stemming en het geheugen een waard Terugkijkend op in de toekomst maken.


gerelateerde artikelen