Wat moet u doen als u een geboortenbeperkingspil overgeven

April 13

Wat moet u doen als u een geboortenbeperkingspil overgeven

Geboortebeperking pillen of orale anticonceptiva, zijn een handige en effectieve methode om zwangerschap te voorkomen. De pillen zijn moeten worden genomen op een schema om de effectiviteit te maximaliseren. De pil dient te worden gehouden op hetzelfde moment elke dag. De pil duurt ongeveer 30 minuten worden geabsorbeerd in de bloedbaan. Als een vrouw braakt voordat deze tijd verstreken is, moet ze voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van zwangerschap en ook om ervoor te zorgen dat de pil niet wordt veroorzaakt door het braken te nemen.

Stap 1

Raadpleeg een arts na een geboortenbeperkingspil braken. Er is een kans dat de pil de ingrediënten te hard op de maag zijn of dat het niveau van hormonen ook irritant is. Als het braken als gevolg van iets anders, zoals voedselvergiftiging of een bacteriële infectie, kan de pil kan worden voortgezet.

Stap 2

Een andere actieve pil nemen zodra het braken is verdwenen of ga door de pil van die dag. Een medisch zorgverlener geven graag advies over de vraag of het geschikt is voor het overslaan van een pil en de gewone pil routine handhaven. Als braken weer optreedt, neem contact op met een medische professional en te stoppen met de pil.

Stap 3

Een back-up geboortebeperking methode, zoals een condoom of een spermicide gebruiken. De gemiste pil zal verstoren de hormoonspiegels die tegen zwangerschap, volgens het Amerikaanse Congres van verloskundigen en gynaecologen beschermen. Deze back-upmethode moet worden voortgezet voor de rest van de maand.

Stap 4

Neem twee pillen de volgende dag als een professionele medische zorg voor de behandeling van de braakte pil als een gemiste pil heeft geadviseerd. Neem deze tweede pil niet als een pil van de make-up werd genomen op de dag van braken. In een situatie waar een vrouw de pil gemist, zou ze een pil te nemen, zodra ze zich herinnerde en neem vervolgens de regelmatig geplande pil op het normale tijdstip. Het is veilig om te neem twee pillen in één dag te maken voor de verdreven pil.

Vrouwen met behulp van progestageen-alleen, of mini pil, geboortebeperking niet mag twee pillen in één dag, volgens FamilyDoctor.org. In plaats daarvan moet de vrouw een back-up-methode gebruiken tot het einde van de volgende menstruatie.

Tips

  • Sommige milde spotten kan optreden als gevolg van een gemiste pil.

gerelateerde artikelen