De regels voor een vervanging van de knie op een luchtvaartmaatschappij

August 29

De regels voor een vervanging van de knie op een luchtvaartmaatschappij

Als u vervanging kniechirurgie hebt gehad, bent u rondlopen met sommige metalen delen in uw been. Deze meest waarschijnlijke wordt ingesteld van een alarm als u door een metaaldetector luchthaven lopen. U zal worden opgevat als een bedreiging totdat u Transportation Security Administration officieren voldoen aan dat u een legitieme medische aandoening hebt. Het goede nieuws is, TSA uiteindelijk kunt u aan boord van uw vlucht. Er zijn dingen die je doen kunt om te versnellen van de screening, en u moet uw rechten weten voordat ondervraagd door federale ambtenaren.

Security Screening

Een prothese knie zou leiden tot een alarm als je liep door de luchthaven-metaaldetector, TSA zou hebben om op te lossen deze beveiligingswaarschuwing alvorens u in het vliegtuig, eventueel uitstel van de vlucht. Dus altijd waarschuwen TSA officieren van uw medische toestand voordat u begint met de veiligheid screening proces zodat ze u op een andere manier kunnen beschermen. Als u de metaaldetector activeren, zul je moeten ondergaan een pat-down. Voorbereiden op mogelijke extra screening op de veiligheidscontrole door de aankomst op de luchthaven ten minste twee uur voordat uw vlucht vertrekt.

Screening opties

U kunt een fysieke pat-down voorkomen door te kiezen voor worden gescreend door imaging technologie, die scant uw hele lichaam en het metaal in je been als een prothese knie zal identificeren. Imaging technologie is meer onthullen dan metaal-detector x-stralen. TSA raadt aan dat u voor een pat-down kiest als je niet comfortabel met imaging technologie voelt, of imaging technologie niet beschikbaar op de luchthaven is.

Kennisgeving kaarten

U kunt discreet TSA officieren van de vervanging van uw knie te informeren door de indiening van een kennisgeving van de medische kaart of medische documentatie voor screening begint. U kunt download en print de kaart van de kennisgeving van de TSA website. Vul in de lege ruimte met de zinsnede "De vervanging van de knie", houd de kaart met u en het voorleggen van een officier van de TSA voor security screening.

Uw rechten

Een TSA pat-down zal altijd worden uitgevoerd door een beambte van hetzelfde geslacht, en zal u nooit worden gevraagd om te verplaatsen of te verwijderen van kleding uit een gevoelige gebied. U kunt verzoeken een prive-screening in een aparte kamer en een metgezel getuige van de pat-down. Vertellen de officier als u problemen ondervindt permanent of het verhogen van je ledematen. U kunt verzoeken tot worden vertoond in een stoel, indien medisch noodzakelijk.

TSA Cares telefoonlijn

TSA biedt een gratis hulplijn 8 uur 's morgens tot 11 pm Eastern Standard Time maandag tot en met vrijdag en 9 uur naar 20.00 uur EST op weekends en feestdagen op 1-855-787-2227. Bel 72 uur voor uw vlucht naar vragen over de screening procedures op uw bijzondere luchthaven. De vertegenwoordiger van de hulplijn mei zitten kundig voor geavanceerde screening accommodaties voor uw specifieke geval coördineren.


gerelateerde artikelen