Symptomen van zure terugvloeiing in peuters

September 5

Het is gebruikelijk voor baby's om te ervaren van zure reflux, met inbegrip van spugen na de maaltijd, maar het is niet zo gemeenschappelijk voor peuters. In feite, krijgen de meeste kinderen over reflux, ook bekend als gastro-oesofageale reflux (GER) door hun eerste verjaardag. Als het wordt gestart of aanhoudt na die symptomen zijn terugkerende of ernstige, kan het daadwerkelijk de ernstiger gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD. Een oogje uit voor de voorkomende symptomen zal u helpen bepalen als het is tijd om uw kind arts raadplegen voor verdere diagnose.

Eten van problemen

Peuters met zure terugvloeiing zal vaak halen op hun voedsel, weigeren te eten van bepaalde voedingsmiddelen, of zelfs zich te onthouden van het eten helemaal niet, omdat het brengt hen ongemak te doen. Terwijl het is niet ongebruikelijk voor peuters om kieskeurig over wat ze eten, is het zelfs meer uitgesproken als ze reflux heeft. Ze zal waarschijnlijk ook optreden, honger, zelfs terwijl verwerpen wat u haar dienen. Als gevolg van niet genoeg eet, in combinatie met niet in staat zijn om te houden wat ze eet, zult u merken dat ze traag zijn om gewicht te bereiken.

Problemen met de spijsvertering

Uw peuter mei niet zitten kundig voor u nog vertellen als hij van de pijn, maar hij u met acties tonen kan. Als hij zure reflux heeft, hij kon ervaring van maagzuur, of voelt verwante ongemak of pijn in zijn borst, maag of keel, en hij zal waarschijnlijk laten u weten over het door ontroostbaar huilen na het eten. Hij kan spugen up zijn eten of hebben natte burps, net als hij een baby toen. Hij kan ook droog vaak kokhalzen, braken van gele of groene vloeistoffen of hebben van slechte adem.

Slaapproblemen

GER veroorzaakt vaak slaap problemen, omdat wanneer uw kind horizontaal ligt, maagzuur kan gemakkelijk een back-up in haar slokdarm. Wanneer uw peuter plotseling slaap problemen, dat ze niet nog begint eerder, zitten kansen dat ze lijdt nieuw zure reflux's nachts. Dit kan omvatten wakker en huilen, of zelfs de belemmerd airway en intermitterende ademhaling die met apnea van de slaap gaat.

Bovenste ademhalingsproblemen

Het lijkt misschien op de eerste, maar de bovenste ademhalingsproblemen vaak gaan hand in hand met zure reflux, met name als de inhoud van de maag krijgen in de luchtpijp. Deze tekens zijn gemakkelijker te herkennen in een peuter dan sommige digestive kwesties. Als hij astma-achtige symptomen, zoals piepende ademhaling, chronische hoesten of moeilijkheid vangen zijn adem, wordt er een goede kans dat het wordt veroorzaakt door Germai Andere tekens zijn een hese stem, moeite met slikken, oor of sinus infecties en zelfs longontsteking.


gerelateerde artikelen