Rehab voor Hip Adductor pijn

March 29

Rehab voor Hip Adductor pijn

De hip Abductoren omvatten adductor brevis, adductor longus, adductor magnus pectineus en gracilis spieren--ze de binnenkant van het gewricht steken en hechten aan de binnenkant van uw bovenbeen behalve de gracilis, die aan het bot van het scheenbeen onder uw knie hecht. Het protocol van de revalidatie voor hip-adductor pijn varieert afhankelijk van de oorzaak. In het algemeen, rehab voor hip adductor pijn garandeert rust en pijnbehandeling interventies gevolgd door fysiotherapie te herstellen van de flexibiliteit en kracht aan de getroffen spier of spieren. Raadpleeg uw arts en een rehabilitatie-specialist voor de ontwikkeling van een geïndividualiseerde behandelingsplan.

Eerste zorg

Het protocol van de initiële-zorg voor elk type van hip adductor pijn omvat een periode van rust om het genezingsproces te beginnen. Als u een spierspanning geleden heb, bijvoorbeeld, moet u rusten gedurende ten minste 48 tot 72 uur vóór het begin van de fysiotherapie. Intermitterende koude behandelingen en druk kunnen ook helpen, afhankelijk van de aard van uw pijn. U kunt ook overwegen om medicijnen te verlichten de pijn en ontsteking te minimaliseren, maar gebruik ze alleen als gericht en helemaal niet als u allergisch voor een van de ingrediënten bent.

Rekoefeningen

Zodra uw arts u om dit te doen kunt, uitvoeren van rekoefeningen dagelijks om te herstellen van uw flexibiliteit en bereik van de beweging. Rekken voorzichtig, vooral in het begin, om te voorkomen dat uw verwonding verzwarende. Verlengen van de betrokken spieren door ontvoeren van je heupen of verspreiden van je benen uit elkaar, van liegen, vergadering of staande positie. Stop wanneer u het gevoel van lichte spanning, en houd vervolgens gedurende 10 tot 30 seconden. Geleidelijke verhoging van het bereik van de beweging in de tijd.

Versterking van de oefeningen

Versterking van de betrokken spieren is een ander belangrijk element in het rehabilitatieproces voor hip-adductor pijn. Dit impliceert dat aanbestedende de hip Abductoren herhaaldelijk tegen externe weerstand. Bijvoorbeeld, u kunt liggen aan dezelfde kant als je pijnlijke been en verhogen en verlagen het herhaaldelijk-- of u kunt een weerstand band om weerstand te bieden als je adductie en ontvoeren van uw heup herhaaldelijk van een staande positie. Begin met lichte weerstand en daarna langzaam de intensiteit verhoogt. Raadpleeg uw arts als u last heeft van alle tegenslagen.

Beschermende verpakking

Het dragen van een beschermende wrap kan nodig zijn als u een spierspanning, geleden heb totdat je flexibiliteit en kracht terug naar pre letsel niveaus zijn zijn. Dit helpt ondersteunen terwijl de spieren genezen, minimaliseren uw risico voor verzwarende de verwondingen. Een professionele toepassing van de omslag om ervoor te zorgen dat het goed gedaan heb. U kunt ook kopen een beperking te gebruiken in plaats van een beschermende wrap, dat wenselijk is als niemand beschikbaar is om te wikkelen je been goed is.


gerelateerde artikelen