Hoe vaak moet u de 300 Workout Routine uitvoeren

October 9

Hoe vaak moet u de 300 Workout Routine uitvoeren

Teveel stress en plaats hoge vraag veroorzaken intense oefeningensessies zoals de beroemde 300 training op uw lichaam. Trainingen als deze vereisen goede rust en herstel alvorens uw lichaam klaar om uit te voeren hen weer is. Recreatieve sporters gebruik niet de 300 trainingsprogramma elke dag vanwege het verhoogde risico van verwonding. Begrijpen wat de 300 training is ontworpen voor kunt u bepalen hoe vaak moet opnemen in uw routine.

Definitie

De 300 training is een intensieve training routine ontworpen door Mark Twight, een Californië gebaseerd fitness expert. Mark ontworpen gemaakt verbluffende resultaten voor de acteurs van de film "300" om te repliceren de Spartaanse veldheer lichaamsbouw. Een mengsel van lichaamsgewicht, plyometrische en lichaamsgewicht opleidingsoefeningen is make-up van het programma.

Oefeningen

Zeven segmenten waaruit de 300 training, en het doel is om te voltooien de routine zonder rest. Segmenten zijn 25 pullups, 50 deadlifts met behulp van een 135 pond halter, 50 push-ups, 50 plyometrische box sprongen met behulp van een vak 24-inch 50 vloer ruitenwissers met behulp van een 135 pond halter, 50 schoon en persen op 36 lbs. en een definitieve 25 pullups

Doel

Een veel voorkomend misverstand over deze routine is dat de acteurs die de 300 training gebruikt het dagelijks uitgevoerd. In werkelijkheid opgenomen zij een mengsel van verschillende trainingsmethoden dagelijks. De werkelijke 300 training werd het echt gebruikt als een testing tool om vooruitgang te meten. Vanwege de intensiteit van de training plaatsvinden volledig gespierde herstel vóór uw volgende training sessie.

Belang van herstel

Het geven van je lichaam voldoende hoeveelheden van rest is essentieel voor elk trainingsprogramma aangezien spierweefsel tijd volledig herstellen van de scheuren dat tijdens de oefening gebeurt vergt. Zonder herstel, zal een continue verdeling van spier weefsel gebeuren. Volgens een 1995 kwestie van "Sports Medicine", onvoldoende rust met constante blootstelling aan opleiding oorzaken vermindert in de algehele prestaties en toegenomen vermoeidheid. Een algemene vuistregel te onthouden is hoe intenser de training, de meer hersteltijd nodig is.


gerelateerde artikelen