Bodybuilder snacks

May 17

Bodybuilder snacks

Snacks voor bodybuilders volgen meestal een paar eenvoudige regels. Ze zijn vaak hoog in eiwit, laag in suiker en, in het algemeen, zijn gezonde voedingsmiddelen. Een goede bodybuilding snack moet schieten voor ongeveer 15 of meer gram eiwit, met een gelijke of mindere hoeveelheid koolhydraten. Sommige gemeenschappelijke bodybuilder snacks bevatten zuivelproducten, fruit en groenten en gehele korrels.

Deviled eieren

Eieren bevatten 6 gram van zeer hoge kwaliteit eiwit, waardoor ze een geweldige aanvulling op elke spier gebouw programma. U kunt devil uw eieren door te hard koken ze, pellen hen, snij ze doormidden en vervolgens de dooiers omhoog mengt met mayo (of Griekse yoghurt), mosterd, zout, peper, paprika en andere kruiden alvorens het mengsel terug in de holte van het ei de helft.

Amandelen

Amandelen bevatten gezonde vetten die nodig voor goede gezondheid zijn. Elke dienst ook verstrekt 6 gram van eiwit en 210 milligram van kalium. Volgens het Bureau van de Colorado State University Extension, is kalium belangrijk voor sporters omdat het kan helpen voorkomen spier krampen en cardiovasculaire onregelmatigheden.

Magere kwark & vetarme Griekse yoghurt

Kwark en Griekse yoghurt zijn zowel zeer hoog in eiwit, maar weinig suiker, waardoor ze een optimale keuze voor een bodybuilder de snack. Een kopje magere kwark bevat 31 gram eiwit en slechts 1 gram suiker. Kwark en Griekse yoghurt die ook beide volledige aminozuur profielen bevatten, waardoor ze ideaal zijn voor bodybuilders op zoek om te bouwen spiermassa.

Groenten en fruit

Groenten en fruit zijn rijk aan vezels en voedingsstoffen. Snacking op hen is een geweldige manier om veel van de vitaminen en mineralen nodig zijn voor spiergroei. De Weston die een Price Foundation stelt vast hoe belangrijk vitamine A (te vinden in vele groenten) is voor testosteron productie en spier groei, noemde het "De vergeten bodybuilding nutriënt."

Vlees en kaas Roll-Up

Deli vlees opgerold met een plakje kaas is een eiwitrijk snack die de koolhydraten en suiker voor een traditionele sandwich mist. Bijvoorbeeld, een Turkije en Zwitserse kaas bevat roll-up van een sandwich winkel keten 30 gram eiwit, 9 gram koolhydraten en 5 gram suiker.

Beef Jerky

Beef jerky is een zeer handig en draagbare snack die 15 gram eiwit per ounce, met 3 gram koolhydraten bevat.

Crackers en Hummus

Hummus wordt beschouwd als een goede bodybuilding voedsel omdat het is gezonder dan vele andere dips. Met 5 gram eiwit en 117 calorieën per 4 ounce serveren, is hummus ook een goede bron van kalium en ijzer. Voeg uw favoriete gezonde crackers Voltooi een spier van het eenvoudige en smakelijke snack gebouw.

Havermout

Havermout bevat complexe koolhydraten, die langzamer dan eenvoudige koolhydraten zijn verteerd. Dit betekent dat het lichaam kan ze gebruiken voor energie over een langere periode van tijd. Bodybuilders gebruiken vaak haver en havermout als een dieet nietje. Gooi in sommige bessen voor extra smaak en de voedingswaarde stimuleren.

Eiwit Shakes

Eiwit shakes zijn ideaal omdat zij u toestaan om te bouwen van uw eigen smaak profiel. Combineer een kleine banaan, Griekse yoghurt, pindakaas, oude ouderwetse haver, melk, chocolade eiwit poeder en een paar ijsblokjes voor een grote proeverij chocolade, pindakaas, banaan eiwit shake.


gerelateerde artikelen