Voordelen van boerenkool SAP

April 27

Voordelen van boerenkool SAP

Een nauwe verwant van kool, spruiten en boerenkool was eerst verbouwd in 1700 en populariteit in de Verenigde Staten in de late 19e eeuw. Zijn harde bladeren opstaan goed aan het koken en ook smaakvolle en nutriënt boordevol SAP opleveren. Boerenkool SAP opbrengsten een boordevol voedingswaarde drank, en zelfs een kleine portie--een kwart kopje--biedt alle mineralen en vitamine inhoud gevonden in een veel grotere portie hele boerenkool. Hoewel intact boerenkool ook een plaats in uw dieet heeft, boerenkool SAP kunt u veel voedingswaarde toevoegen aan smoothies en sap mengsels en boerenkool sap drinken uw gezondheid ten goede komt.

Ondersteuning voor de energieproductie

Voordelen van boerenkool SAP

Verse boerenkool SAP komt verpakt met de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om energie te produceren. De vele B-complex vitamines gevonden in het SAP werken in combinatie om u energie ontlenen aan voedingsstoffen te helpen. Ijzer en koper overvloedig in boerenkool SAP activeert enzymen die uw cellen gebruiken voor het genereren van brandstof, en ijzer helpt ook leveren de zuurstof die uw cellen wilt handhaven celmetabolisme. Een gedeelte van de kwartaal-cup van boerenkool SAP biedt 1 milligram ijzer--6 en 13 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer voor mannen en vrouwen, respectievelijk--samen met 1.055 microgram van koper, of uw gehele aanbevolen dagelijkse inname.

Sterke botten en tanden

Voordelen van boerenkool SAP

Boerenkool SAP levert ook een rijk aan vitamine C en calcium, twee voedingsstoffen essentieel voor bot gezondheid drank. Je lichaam moet een constante aanvoer van calcium uit uw dieet te houden van de botdichtheid, en een lage calciuminname verhoogt botverlies als je leeftijd. Vitamine C versterkt je botten door het ondersteunen van de collageenproductie--een proces nodig om te houden van uw botten resistent tegen schade-- en helpt u voorkomen dat de gewrichtspijn gekoppeld aan vitamine C deficiëntie. Een kwart-cup portie boerenkool SAP verhoogt uw vitamine C-inname door 84.5 milligram--meer dan 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen en 94 procent voor mannen-- en bevat ook 106 milligram calcium, dat 11 procent naar de aanbevolen dagelijkse inname draagt.

Visuele gezondheid

Voordelen van boerenkool SAP

Boerenkool SAP opnemen in uw dieet te houden van uw gezichtsvermogen scherp. De vitamine A in boerenkool helpt u zien 's nachts, en het speelt een belangrijke rol in uw vermogen om het detecteren van licht. Het SAP bevat ook Luteïne en zeaxanthine, twee voedingsstoffen die op lange termijn oog gezondheid te bevorderen door het filteren van schadelijke lichtstralen als ze Voer uw oog, die stralen van het bereiken van de gevoelige weefsels binnen uw ogen voorkomen. Een gedeelte van de kwartaal-cup van boerenkool SAP biedt 7,033 internationale eenheden vitamine a, dat is meer dan genoeg om te voldoen aan uw aanbevolen dagelijkse inname. Elke portie boerenkool SAP levert ook 5.8 milligram van Luteïne en zeaxanthine, of gewoon verlegen van de helft van de dagelijkse inname voorgesteld door de American Optometric Association.

Gezonde bloedcellen

Voordelen van boerenkool SAP

De vitamine A en vitamine K overvloedig in boerenkool SAP helpen ondersteunen de functie van uw rode bloedcellen. Vitamine A helpt bloedcel ontwikkeling, van onrijpe bloedstamcellen in het beenmerg in volwassen en functionele bloedcellen. Het verhoogt de productie van rode bloedcellen, die gezonde zuurstof verkeer ondersteunt en ook de ontwikkeling van witte bloedcellen die nodig zijn voor een robuuste immuunsysteem. Vitamine K bepaalt de functie van bloedplaatjes, helpen om ervoor te zorgen dat zij kunnen statistische en formulier bloedstolsels. Een portie boerenkool SAP biedt 496 microgram vitamine K--meerdere malen uw dagelijkse vitamine K inname behoefte.

Meer boerenkool sap drinken

Voordelen van boerenkool SAP

Omdat zelfs een klein grootte biedt belangrijke gezondheid voordelen dienen, een van de belangrijkste voordelen van het SAP van boerenkool is kunt u het SAP te sluipen gemakkelijk veel voedingswaarde in andere dranken en gerechten. Boerenkool sap smaakt bitter afkan, dus Combineer het met driekwart kopje sinaasappel of ananas SAP voor een heerlijke drank met een superieure vitamine en minerale inhoud, vergeleken met een kopje van sinaasappel of ananas SAP alleen. Meng een kwart kopje boerenkool SAP met bevroren bessen, Griekse yoghurt, grond lijnzaad en nonfat melk voor een gezonde smoothie. Als alternatief, een portie boerenkool SAP toevoegen aan soep te stimuleren zijn gehalte aan nutriënten.


gerelateerde artikelen