Hoe te demonteren een Pro-formulier 785 loopband

January 3

Hoe te demonteren een Pro-formulier 785 loopband

De Pro-Form 785 loopband is een groot stuk van fitnessapparatuur. Het is samengesteld uit een console, leuning, voet spoor, riem lopen en wandelen platform. De wandel riem is gekoppeld aan het wandelen platform. De leuning hecht aan de wandel platform- en opkomst loodrecht op het door middel van base beugels bevestigd aan het frame van de wandelende platform. Overkant van de leuning is de console. De Pro-Form 785 loopband is voorzien van de wandel riem al verbonden aan het wandelen platform. In wezen, wat u gaat doen is nemen de console uit de leuningen en vervolgens het loskoppelen van de leuningen van de base mounts en de basis mounts uit het frame, waardoor je met vier afzonderlijke stukken.

Demonteren van de loopband

Stap 1

De hellingshoek op het laagste niveau mogelijk ingesteld en schakel de loopband. Haal de loopband uit de muur.

Stap 2

De frame gids vinden aan de linkerkant van het frame platform lopen. Verwijder de schroeven van de frame-gids.

Stap 3

Verwijder de schroeven die de console aansluiten op de leuningen. Til de console van en leg deze terzijde.

Stap 4

Vinden waar de leuningen hechten in de basis mounts die zijn aangesloten op het frame platform lopen. Schroef de leuningen en hen te bevrijden van de koppelingen.

Stap 5

Draai de beugels en ze losmaken van het wandel-platform.

Stap 6

Verwijder de bouten aan het einde van de loopband verbonden zijn de wandel riem aan het wandelen platform via rollen. Verwijder de wandel riem- en rollen.

Stap 7

Verwijder de wandelende platform aansluiten het wandelen platform frame schroeven. Til het platform gratis van het frame.

Waarschuwingen

  • Demonteer de loopband niet terwijl het aanstaat of aangesloten. Wees voorzichtig met de console draad als u de console uit, zodat er geen bij verwondt of beschadiging van de loopband.

Tips

  • Het is handig om een tweede persoon bezit de leuningen/frame zoals u schroef los en verwijder de schroeven. Op deze manier zal de leuningen en het frame niet vallen.

Wat die u nodig hebt

  • Phillips hoofd schroevendraaier

gerelateerde artikelen