Het gebruik van kant Snap Pocket luiers voor zindelijkheidstraining

March 13

Het gebruik van kant Snap Pocket luiers voor zindelijkheidstraining

Onbenullige opleiding is vaak uitdagend voor ouders en kinderen. Terwijl uw kind in de brokkenmakers fase is-- en frequente fouten--maakt het verminderen van de messes is altijd een zorg. Terwijl wegwerp opleiding broeken een manier zijn om de situatie aanpak, is er een herbruikbare oplossing ook. Zijde-snap zak luiers hebben een waterdichte buitenste laag en een zakje waar kunt u het invoegen van een absorberende luier liner, maar wanneer je onbenullige opleiding, hoeft u niet de liner. De module kant helpt voorkomen dat ballaststoffen aan de voorkant.

Stap 1

Uw kind voorzien van ondergoed voor de zindelijkheidstraining proces. U kan meer interesse in onbenullige opleiding stimuleren doordat uw kind te kiezen personage ondergoed of ondergoed met speciale kleuren of patronen.

Stap 2

Plaats de zak kant-snap luiers op uw kind, direct boven de ondergoed (geen noodzaak voor de absorberende luier liner). Vicki Lansky, auteur van "Zindelijkheidstraining: A Guide to overdag en Nighttime praktijkopleiding" uitleggen dat deze luier omslagen bieden een waterdichte laag, dat lekken voorkomt, maar de elastische broekband en van de zak luiers zijn eenvoudig genoeg voor een jong kind te trekken op en neer.

Stap 3

Moedig uw kind het toilet gebruiken wanneer ze nodig heeft om te gaan. Als ze helpen trekken op en neer de zak luiers moet, bijstand verlenen. Als ze het zelf doen kan, geven positieve affirmaties en prikkels voor een job well done.

Stap 4

Verwijder de ondergoed en zak luier als uw kind een ongeval heeft. Wassen van de ondergoed en wassen van de zak luier volgens aanwijzingen van de fabrikant. Help uw kind verse ondergoed en een andere zak luier zetten.

Stap 5

Blijven de zijde-snap zak luiers gebruiken zolang u extra verzekering tegen ongevallen met onbenullige opleiding nodig. Wanneer uw kind meer bedreven wordt in het gebruik van het toilet en minder ongevallen heeft, kunt u veilig het afzien van de zak luiers.

Stap 6

Gebruik de zijde-snap zak luiers nachts als uw kind heeft ongevallen 's nachts. Het Wexner Medical Center adviseert dat een kind niet nachtelijke controle tot leeftijd 4 of 5 bereiken kan.

Tips

  • Meest kant-snap zak luiers hebben specifieke wassen en drogen van de instructies die u volgen moet om de integriteit van de elastische en de waterdichte structuur te behouden. Normaal gesproken zou u de zak luier eerst spoelen met koud water om te voorkomen dat de kleuring. Vervolgens de zak luier te wassen in warm water met een standaard wasmiddel. Ten slotte droog de zak luier in de droger of hang het aan de lucht drogen.

Wat die u nodig hebt

  • Ondergoed
  • Zak luiers

gerelateerde artikelen