Koolhydraten behoeften bij kinderen

April 1

Koolhydraten behoeften bij kinderen

Veel volwassenen bekijken koolhydraten met hoon en minachting, bepaalde dat zij verantwoordelijk voor gewichtstoename zijn. Hoewel ook veel van om het even wat, met inbegrip van koolhydraten, kan leiden tot gewichtstoename, kinderen moeten allerlei gezonde koolhydraten in hun dieet energieproductie en normale groei te ondersteunen. De truc is om te voeden uw kind gezonde koolhydraten in plaats van Junkie ones, zoals frisdrank en dessert. Natuurlijk altijd spreken naar uw kinderarts voordat u drastische veranderingen in de voeding van uw kind.

Hoeveel Is genoeg?

Kinderen zijn bezig, en koolhydraten zijn wat brandstoffen van hun lichaam zodat deze kunnen worden uitgevoerd, spelen en leren. Ongeveer 50 tot 60 procent van een totale voedselinname moet in de vorm van koolhydraten voor kinderen ouder dan de leeftijd van 2, volgens de KidsHealth website. Dat betekent tussen 17 en 20 gram koolhydraten voor kinderen tussen de leeftijden van 4 en 8 en tussen 22 en 31 gram per dag voor oudere kinderen en tieners, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

De goede koolhydraten

De truc om het voederen van koolhydraten is dat kinderen zeker ze zijn gezonde koolhydraten. Complexe koolhydraten moeten maken het grootste deel van de voeding van een kind, omdat deze niet leiden een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel, de toelichting van de website KidsHealth tot. Complexe koolhydraten zijn meestal meer nutriënt-dichte, ook leveren essentiële voedingsstoffen zoals vezels, eiwit, calcium en ijzer. Voorbeelden van complexe koolhydraten zijn volkoren brood, bruine rijst, groenten, fruit en magere zuivel voedingsmiddelen. De American Academy of Pediatrics, in haar voedingsaanbevelingen voor kinderen, merkt op dat een dieet rijk aan deze voedingsmiddelen ook het risico van gewichtstoename en hart-en vaatziekten bij kinderen vermindert.

De slechte koolhydraten

Eenvoudige koolhydraten zijn dat de oorzaak een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel, maar deze meestal minder gunstig voedingsstoffen dan complexe koolhydraten, evenals bevatten. Suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals frisdrank, snoep, koekjes, taart en andere toetjes, zijn voorbeelden van eenvoudige koolhydraten, en zij moeten een beperkte plek in de voeding van uw kind. Niet alleen zijn ze meestal hoog in calorieën en suiker, maar ook zij grote doses van essentiële voedingsstoffen ofwel niet opgeeft.

Tips voor het voederen van jonge geitjes koolhydraten

De website KidsHealth beveelt aan ongezonde eenvoudige koolhydraten houden van uw huis. Wanneer deze voedingsmiddelen zijn gewoon niet beschikbaar voor uw kinderen, zal hun honger hen motiveren om meer voedzame voedingsmiddelen die u altijd bij de hand te eten. Modelleren van goede eetgewoonten is een andere manier om uw kinderen te eten veel complexe koolhydraten, volgens KidsHealth. De American Heart Association adviseert maken ten minste de helft van uw kind graan inname in de vorm van hele korrels als een andere manier om ervoor te zorgen dat hij genoeg gezonde koolhydraten krijgt.


gerelateerde artikelen