Golf schommels & het sacro-iliacale gewricht

March 25

Golf schommels & het sacro-iliacale gewricht

Uw golfswing stelt veel eisen aan je rug. Je misschien hebt gemerkt pijn of vermoeidheid in uw rug na een ronde of een middag op de driving range. Een van de meest voorkomende gebieden waar golfers ongemak ervaren is in de sacro-iliacale gewricht van de onderrug. Begrijpen hoe uw swing uw sacro-iliacale gezamenlijke invloed kan helpen voorkomen dat toekomstige pijn en schade die u zou kunnen van de cursus weren.

Het sacro-iliacale gewricht

U hebt twee sacro-iliacale gewrichten, gelegen aan de voet van uw wervelkolom tussen een deel van de wervels die het sacrum--de gesmolten wervels aan het einde van uw wervelkolom-- en de iliacale botten van je bekken genoemd. Deze gewrichten hebben een kleine reeks van beweging, maar ze zijn gemakkelijk geïrriteerd, wat leidt tot hip en lage rugpijn. Stress, spanning en overmatig gebruik van uw hamstrings, buikspieren, heupen of onderste romp kunnen leiden tot pijn in de sacro-iliacale gewrichten. Deze pijn heeft de neiging uit te stralen, weg van de gewrichten zelf en in de omliggende spieren, met inbegrip van de rug, dijen, Lies en lagere abdominals.

Golfswing en de onderrug

De sacro-iliacale gewrichten bieden zeer weinig voordeel voor uw swing, maar ze pijn aan je spel kunnen brengen. Vanaf adres om door te volgen, u buigen, kantelen en draai je heupen en onderrug. Deze hippe beweging maakt gebruik van alle spieren in de kern van je lichaam--je heupen, buik, obliques en onderrug--die alle uiteindelijk in de sacro-iliacale gewrichten binden. Omdat deze gewrichten niet veel bewegen, lenen zij slechts een kleine hoeveelheid flexibiliteit tijdens uw swing. Echter herhaalde schommels kunnen leiden tot overmatig gebruik en onevenwichtige core spieren, pijnlijke irritatie in de sacro-iliacale gezamenlijke en een verlies van beweging in je heupen, produceren lagere rug en bekken.

Sacro-iliacale schade voorkomen

Handhaving flexibiliteit in de spieren rond de regio mogelijk de beste manier om te voorkomen dat pijn of beperking van de sacro-iliacale gewrichten die kan invloed hebben op uw golfswing. Regelmatig rekken van de hamstrings, glute, heup en lagere rugspieren vóór en na golf en op dagen weg. Voor uw hamstrings, zitten op de grond met je benen voor je. Bereiken naar voren terwijl uw rug recht en je hoofd omhoog richting je tenen. Houd voor 30 seconden, dan laat u het stuk. Als u wilt uw bilspieren en onderrug, liggen op je rug met uw knieën gebogen omhoog naar het plafond. Langzaam til je bekken en lage rug van de vloer door aanscherping uw bilspieren en de hamstrings. Houd gedurende 30 seconden en laat de rekken.

Behandeling van het sacro-iliacale gewricht

Chronische pijn in uw onderrug kunnen een teken van schade aan de spieren rond het sacro-iliacale gewricht of de gewrichten zelf. U moet deze verwondingen keek door een arts, die rust, ijs of warmte therapie, anti-inflammatoire geneesmiddelen of fysiotherapie te behandelen en genezen van de schade kan aanbevelen. Soms, is chirurgie, met inbegrip van de gewrichten, fusing noodzakelijk. Een chiropractor kan kunnen verlichten pijn of de onevenwichtigheden door spinale manipulatie en verwante stretching, massage, elektrische stimulatie en echografie.


gerelateerde artikelen