Weight-Loss diëten voor vrouwen met fibromyalgie

March 16

Weight-Loss diëten voor vrouwen met fibromyalgie

Fibromyalgie treft ongeveer 2 procent van de Amerikaanse bevolking en komt vaker voor bij vrouwen, volgens MayoClinic.com. Het wordt gekenmerkt door generalalized pijn in de spieren, ligamenten en pezen en chronische vermoeidheid. De behandeling bestaat meestal medicatie en een gezonde levensstijl. Een goede gewichtsverlies dieet voor vrouwen met fibromyalgie behoren een scala aan gezonde voedingsmiddelen uit alle voedselgroepen. Overleggen met een arts voordat u begint een plan van het gewichtsverlies.

Weight Watchers

Weight Watchers is het helpen van mensen verliezen gewicht meer dan 45 jaar, volgens zijn website. Het is een goede gewichtsverlies dieet voor vrouwen met fibromyalgie, omdat het toelaat ze te eten van de levensmiddelen die zij genieten terwijl het leren hoe te bepalen gedeelten en gezonder voedsel keuzes te maken. Weight Watchers maakt gebruik van een puntensysteem voedsel om te helpen controle calorie-inname. Vrouwen eten een bepaald aantal punten per dag op basis van hun huidige gewicht. Lagere punt voedingsmiddelen hebben minder calorieën en vet en zijn hogere aan vezels, terwijl hoger punt voedingsmiddelen hoger in calorieën en vet. Weight Watchers werkt omdat het stimuleert de vrouwen om te kiezen van meer van het gezonde caloriearm voedsel zich tevreden. Naast onderwijs vrouwen over gezond eten, biedt Weight Watchers ook collegiale ondersteuning via de wekelijkse vergaderingen en haar online gewichtsverlies plan.

Calorieën tellen

Vrouwen met fibromyalgie moeten om gewicht te verliezen, eet minder calorieën dan hun lichaam nodig heeft. Calorieën tellen is een website ontworpen om te helpen mensen controle calorie-inname. De website van de dieet beoordeling tool bepaalt het aantal calorieën die de vrouwen nodig om gewicht te verliezen. Zodra zij hun calorie behoeften weten, zij het online Voedingsschema kunnen gebruiken om te helpen bijhouden van hun inname of kunnen zij gebruik maken van de vooraf geplande calorie-gecontroleerd per maaltijd. De wekelijkse maaltijden ook een boodschappenlijst en recepten. Calorieën tellen bevat informatie over oefening, een ander onderdeel van de belangrijke behandeling voor fibromyalgie, volgens MayoClinic.com.

USDA MyPyramid Plan

De U.S. Department of Agriculture MyPyramid Plan is een interactief hulpmiddel dat vrouwen met fibromyalgie gebruiken kunnen om te leren van de basics over gezond eten. MyPyramid Plan biedt een gepersonaliseerde dieet op basis van leeftijd, activiteitenniveau, gewicht en lengte. Het plan omvat calorie behoeften en portie suggesties van elke groep van eten. Binnen iedere voedingsgroep leert de vrouwen over het dienen van maten, beste voedsel keuzes en gezondste methoden van voorbereiding. MyPyramid biedt ook dat een online Voedingsschema genaamd de MyPyramid Tracker om vrouwen te helpen met fibromyalgie track hun inname. Een Voedingsschema is een goed hulpmiddel voor dieter omdat het maakt haar meer bewust van wat ze eten. Het MyPyramid-Plan bevat ook informatie over lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen