Zijn ziekten veroorzaakt door een gebrek aan oefening?

March 8

Zijn ziekten veroorzaakt door een gebrek aan oefening?

Uw relaxte levensstijl is slecht voor uw gezondheid. Als u op de computer, televisie kijken of gewoon zittend rond teveel werkt, kunnen u risico voor het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. Onderzoek gemeld in de "Journal van de American Heart Association" staten die televisie bekijken tijd is geassocieerd met verhoogd risico van all-oorzaak en CVD sterfte. Natuur ontworpen het menselijk lichaam te verplaatsen en een sedentaire levensstijl zou kunnen nemen zijn tol op uw gezondheid.

Hoge bloeddruk

Er is een bekende link tussen zout, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Een dieet rijk aan natrium is waarschijnlijk om je bloeddruk en uw risico op andere hart-en vaatziekten te verhogen. Hoge bloeddruk verhoogt het risico van hartaanval, beroerte en andere medische aandoeningen. De American Heart Association een rapport van de 2011 bestuderen van de relatie tussen fysieke activiteit en uw bloeddruk reactie op zout inname gepubliceerd. Uit de bevindingen blijkt hoe meer fysiek actief je bent, hoe minder je bloeddruk reageert op zout in uw dieet.

Metabool syndroom

Een gebrek aan lichaamsbeweging en latere gewichtstoename verhogen uw risico voor ziekten veroorzaakt door overgewicht, zoals metabool syndroom en diabetes. Metabool syndroom wordt beschreven van een combinatie van een of meer ongezonde factoren, zoals vet rond uw taille, hoge bloeddruk, ongezond cholesterol bloedspiegels en hoge bloedsuikerspiegel. Lichaamsbeweging overtollige calorieën verbrandt, bloedsuikerspiegel vermindert en vermindert uw risico voor het ontwikkelen van metabool syndroom.

Bot en spier gezondheid

Regelmatige lichamelijke activiteit versterkt je botten en spieren, vermindering van uw risico voor schade en artritis. Sterke spieren helpen u uw dagelijkse taken goed uitvoeren en verhogen je uithoudingsvermogen. Krachttraining helpt het voorkomen van blessures als gevolg van vallen door het verhogen van evenwicht en stabiliteit. Sterke botten zijn minder gevoelig voor breuk. Ontwikkelen van een sterke oefening patroon in je leven om actief te blijven en te voorkomen dat hip breuk in uw senior jaar.

Kanker

De American Cancer Society zegt dat 1/3 van alle kanker doden elk jaar in de Verenigde Staten als gevolg van ongezonde voeding en gebrek aan lichaamsbeweging. Oefening vermindert darmkanker door een snellere voedsel door middel van uw spijsvertering, verminderen van de tijd die je organen worden blootgesteld aan giftige stoffen. Krachtige oefening vermindert de blootstelling van borstweefsel aan oestrogeen, verminderen uw risico op borstkanker circuleert. Onderzoekers koppelen bepaalde vormen van kanker, zoals alvleesklier en kanker van de dikke darm, met volwassene ontstaan van diabetes, effectief verminderd door regelmatige lichaamsbeweging.

Hoeveelheid van oefening

De fysieke activiteit richtsnoeren voor Amerikanen suggereert gezonde volwassenen krijgen 2,5 uur van matige aërobe oefening elke week samen met spier versterking van trainingen op twee of meer dagen. Deze richtsnoeren toestaan zelfs voor de oefening worden onderverdeeld in 10 minuten segmenten, geperst in uw drukke werkdag. Bijvoorbeeld, kon je gaan voor een wandeling van 10 minuten, drie keer per dag en vijf dagen per week om uw risico voor het ontwikkelen van matige of ernstige ziekten te verminderen.


gerelateerde artikelen