Multivitaminen en gewichtsverlies

November 8

Multivitaminen en gewichtsverlies

Het typische moderne dieet omvat verwerkte, calorierijke voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen bevatten vaak weinig vitaminen en mineralen die het lichaam nodig om gezond te blijven. Nemen van een dagelijkse multivitamine voorziet uw lichaam met de essentiële voedingsstoffen het vereist en gewichtsverlies kan versnellen. Raadpleeg uw arts om te bepalen wat voor soort multivitamine is het beste voor u.

Betekenis

Verwerkte, vette voedingsmiddelen eten verhoogt de algehele calorische inname en draagt bij aan gewichtstoename. Deze voedingsmiddelen vervangen vaak verse groenten en fruit in het typische moderne dieet. Groenten en fruit vormen een primaire bron van essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten door het lichaam gebruikt om een gezond gewicht en algehele welzijn. Volgens de World Health Organization, lage groente- en fruit inname draagt bij tot obesitas, hart-en vaatziekten, beroerte en kanker. Multivitaminen aanvulling op het dieet, verstrekken van essentiële voedingsstoffen die bevordering van gewichtsverlies en u gezond te houden.

Functies

Bepalen of u nutriënt-deficiënte bent door het bijhouden van uw dagelijkse voedselconsumptie. Gebruik een online calculator zoals mijn piramide Tracker om grafiek van uw inname van vitaminen en mineralen. Controleren van tekortkomingen in de calcium, ijzer, B-vitamines en vitamine A, C, D, E en K. eten meer fruit en groenten verhoogt de essentiële vitaminen en mineralen. Een multivitamine vormt een aanvulling op uw dieet, ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw voedingsbehoeften.

Effecten van multivitaminen

Diverse medische studies ondersteunen het gebruik van dagelijkse multivitaminen voor gewichtsverlies. Volgens de website van gezonder leven, een studie gemeld dat multivitaminen en supplementen met chroom, vitamine B-6 en vitamine B-12 bevorderd gewichtsverlies in mensen met overgewicht. Een 2010 studie van Chinese vrouwen met obesitas bleek dat degenen die nam een dagelijkse multivitamin lager gewicht, vet massa, index van de lichaamsmassa en cholesterolgehalte, volgens de website Nutra ingrediënten. Dit bewijs suggereert dat een dagelijkse multivitamine helpt je lichaam vet verbranden en gewichtsverlies bevordert.

Overwegingen

Verschillende multivitamine formules doelgroepen verschillende demografische. Bedrijven produceren specifieke multivitamines afgestemd op mannen en vrouwen voedingsbehoeften. Kies een multivitamine die zich richt op uw probleemgebieden om ervoor te zorgen dat u de aanbevolen dagelijkse waarden van deze voedingsstoffen krijgen. Oudere volwassenen laten een formule voor senioren die aangepast aan de leeftijd vitamine en minerale concentraties bevat.

Overwegingen

Een dagelijkse multivitamine alleen kan niet leiden tot verlies van het gewicht. Effectief om gewicht te verliezen, moet u de calorie-inname verlagen door het veranderen van uw dieet. Kiezen voor magere eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten over verwerkte, calorierijke voedingsmiddelen. Matige lichaamsbeweging gedurende 30 tot 45 minuten op de meeste dagen van de week helpt je lichaam vet verbranden en produceren van mager spierweefsel. De combinatie van calorie beperking, frequente oefening en dagelijks Multivitamine gebruik verbetert gewicht en algehele gezondheid.


gerelateerde artikelen