Wat zijn de voordelen van Goldenseal thee?

August 12

Wat zijn de voordelen van Goldenseal thee?

Een vaste plant kruid, goldenseal is inheems in de noordelijke Verenigde Staten. Het draagt bloempjes, framboos-achtige vruchten en vijf-gelobde bladeren. De wortels van het kruid goldenseal zijn zijn bitter-proeven, zijn helder geel-bruin van kleur, en gerimpeld en twisted. Het drinken van thee gemaakt van goldenseal bieden vele voordelen voor de gezondheid. Spreken met uw arts om te bepalen van de juiste dosering.

Bewakers microbiële bedreigingen

Alkaloïden, die de bioactieve componenten in goldenseal, kunnen beveiligen tegen microbiële bedreigingen. Goldenseal alkaloïden gevonden effectief tegen microben zoals Helicobacter pylori, Mycobacterium tuberculosis, Staphylococcus aureus, evenals Klebsiella en Candida-soorten, neemt nota van de Drugs.com. Helicobacter pylori is gekoppeld aan de ontwikkeling van maagzweren, terwijl Mycobacterium tuberculosis is de verwekker van tuberculose. Staphylococcus aureus kan leiden tot vergiftiging van het bloed, huidinfecties, voedselvergiftiging en longontsteking en Klebsiella heeft het potentieel om de wond infecties, infecties van het bloed en longontsteking veroorzaken. Als u een bacteriële infectie hebt, moet u uw arts raadplegen alvorens goldenseal thee.

Verhoogt uw gezondheid van het hart

Goldenseal bevat een stof genaamd berberine die is gebleken uit te oefenen van gunstige effecten op het cardiovasculaire systeem. Berberine helpt verlichten endotheel disfunctie, die is een voorloper voor hart-en vaatziekten. Berberine beschermt endotheliale cellen van het cardiale systeem tegen endothelial letsel, Staten een studie gepubliceerd in "Cardiovasculair onderzoek" in februari 2009. De alkaloïde moedigt ook de verruiming van de bloedvaten, waardoor het minimaliseren van de kans op cardiovasculaire problemen.

Andere voordelen kunnen bieden

Goldenseal thee drinken kan helpen versterken van uw immuunsysteem. Één studie aangetoond dat goldenseal kan helpen om het aantal witte bloedcellen, die helpen de slag bij infecties, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Helaas, deze studie is niet goed ontworpen, de UMMC verslagen. Ook, studies gedaan op berberine tonen dat het bezit anti-kanker activiteiten. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center meldt dat de berberine aanzienlijk de groei in laboratorium culturen van hersenen en borstkanker kankercellen geremd. Echter is meer onderzoek nodig om de voordelen van kanker-bestrijding van goldenseal bevestigen.

Bijwerkingen kunnen veroorzaken

Terwijl goldenseal vele voordelen voor de gezondheid heeft, kan het ongunstige bijwerkingen zoals verhoogde gevoeligheid voor licht en irritatie in de mond, de huid, de keel en de vagina produceren. Zwanger of borstvoeding vrouwen moeten vermijden goldenseal thee drinken. Hebt u van leverziekte, hart-en vaatziekten of hoge bloeddruk, neem contact op met uw arts voordat u goldenseal. Het kruid kan ook interactie met medicijnen zoals bloed verdunners, tetracycline, digoxine, ciclosporine, ranitidine en sommige chemotherapie drugs; dus advies inwinnen van uw zorgverzekeraar.


gerelateerde artikelen