Voordelen van Kyolic knoflook

July 16

Voordelen van Kyolic knoflook

Wanneer de knoflook voor de geest, komt je waarschijnlijk denken aan de penetrante smaak en nut in de keuken. Echter knoflook is onderdeel van de traditionele kruidengeneeskunde voor eeuwen en kyolic knoflook, een soort aged knoflook extract dat ook geur vrij, wordt aanbevolen door artsen voor veel voorkomende kwalen. Moderne wetenschap ondersteunt sommige potentieel belangrijke gezondheidsvoordelen van het verbruiken van kyolic knoflook.

Kyolic knoflook

Voordelen van Kyolic knoflook

De mogelijke gezondheidsvoordelen van de knoflook plant, of Allium sativum, werden erkend zo vroeg als de tijd van het oude Egypte en later in het middeleeuwse Europa. Verpletterende knoflook verhoogt zijn geneeskrachtige eigenschappen omdat het een niet-actieve stof in de verse kruidnagel genaamd alliin in een biologisch actieve samengestelde, allicine zet. Veroudering van knoflook extract te produceren kyolic knoflook helpt bij het verwijderen de natuurlijke maar penetrante geur, terwijl de potentie van allicine en diverse andere knoflook verbindingen. Deze onderdelen zijn antioxidanten die helpen elimineren vrije radicalen in je lichaam, die zijn bijproducten van spijsvertering of blootstelling aan toxines die uw risico van verschillende gezondheidsproblemen verhogen kunnen.

Cardiovasculaire voordelen

Voordelen van Kyolic knoflook

Nuttigen van knoflook extract profiteert uw cardiovasculaire systeem, volgens het Linus Pauling Instituut op de website van de Oregon State University. Het onderdrukt een leverenzymen die betrokken zijn bij de productie van cholesterol, helpen lagere bloedspiegels van low-density lipoprotein, of "slechte" cholesterol. Zijn antioxiderende eigenschappen kunnen ook vertragen voor ophoping van cholesterol-bevattende materiaal genaamd plaque in de slagaders, helpen voorkomen atherosclerose. In een studie gepubliceerd in maart 2001 in het "Journal of Nutrition", vonden onderzoekers dat proefdieren gevoed een dieetrijken in kyolic knoflook aanzienlijk minder vet deposito's in hun aortas dan controle onderwerpen hadden. Een andere studie gepubliceerd in maart 2006 in het hetzelfde dagboek vond dat knoflook extract hielp verminderen atherosclerose in een groep proefpersonen al die medicijnen voor dit probleem.

Anti-kanker acties

Voordelen van Kyolic knoflook

Er bestaan ook bewijzen suggereren dat knoflook afkomstige extracten anti-kanker eigenschappen hebben. Dit kan deels overeen met het vermogen van knoflook verbindingen voor het opwekken van een zelf-destructieve proces genaamd apoptosis in kankercellen, volgens de website van het Linus Pauling Instituut, waarin staat dat de knoflook ook kankercellen van het vermenigvuldigen van kon stoppen. Het regelmatig nuttigen van knoflook is geassocieerd met lagere tarieven van de verschillende vormen van kanker, wijst op de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center-website. Het gaat hierbij om maag, dikke darm, prostaat en baarmoeder kanker, evenals sommige kanker van het bloed. Dit zijn veelbelovende observaties, maar grote, gerandomiseerde klinische proeven zijn nog steeds nodig om te bevestigen de knoflook mogelijke bescherming tegen kanker.

Veiligheid en interacties

Voordelen van Kyolic knoflook

Consumeren kyolic knoflook wordt algemeen beschouwd als veilig, hoewel het brandend maagzuur of gastro-intestinale problemen bij sommige mensen veroorzaken kan. Knoflook is een natuurlijke bloed dunner, zodat het kan communiceren met bepaalde medicijnen die ook dun het bloed, zoals niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Het kan ook werken met medicijnen gebruikt voor de behandeling van HIV/AIDS of met geboortebeperking pillen. Knoflook wordt over het algemeen veilig zijn tijdens zwangerschap en borstvoeding, maar u moet toch het gebruik ervan te bespreken met uw arts om te bepalen als het voor u nuttig zou kunnen zijn.


gerelateerde artikelen