Hoe Bereken totaal in Inches verloren van oefening

September 29

Hoe Bereken totaal in Inches verloren van oefening

Lichaamsbeweging speelt een cruciale rol in uw gezondheid. Oefening helpt evenwicht van het lichaam energie om te houden van gewicht in een gezond gamma, onder andere dingen. Als je een training plan begint, berekening van uw totaal in inches verloren is een goede manier om te vergelijken uw lichaamssamenstelling voor en na. Het is gemakkelijk om te berekenen hoeveel inch je hebt verloren door het nemen van uw metingen in het begin en aan het eind. Houd in gedachten dat zowel dieet en lichaamsbeweging dragen bij aan het aantal inch die u zal verliezen.

Stap 1

Neem je maten voordat u uw gewichtsverlies regime. Gemeenschappelijke sites Singel maateenheid bevatten de borst, bovenarm, taille, heup, dij en nek.

Stap 2

Uw startende metingen opnemen in een notitieblok, excel-werkblad, of gewicht-tracking programma.

Stap 3

Bepalen hoe vaak u van plan bent om jezelf te meten. Hoewel u alleen hoeft uw begin- en einddatum van de metingen, het bijhouden van als je gaat helpt houden je gemotiveerd en op weg naar uw doel. Neem je maten ten minste eenmaal per maand, en opnemen hen aangezien u gaat.

Stap 4

Bereken uw totaal in inches verloren door af te trekken van uw laatste metingen voor elk lichaamsdeel van uw startende metingen. Vervolgens voegt u het totaal in inches verloren voor elk lichaamsdeel samen om uw totaal in inches verloren. Bijvoorbeeld, als uw taille 48 inch aan het begin en 42 inch aan het einde van uw trainingsprogramma gemeten, verloren je 6 duim in je taille.

Tips

  • Draag alleen ondergoed voor elke meting.
  • Wikkel een tekenreeks rond uw taille gebied dus het is comfortabel maar een beetje gezellig. Buig vervolgens aan elke kant. Wanneer de tekenreeks eindigt is je natuurlijke taille.

gerelateerde artikelen