Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

April 18

Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

Aanhoudende over dessert is een van de kleine geneugten van het leven, zelfs wanneer het dessert laag in vet, zout en suiker is. Desserts op basis van vruchten bevatten sommige natuurlijke suikers, maar ze zijn een gemakkelijk gaan-aan optie voor laag vetgehalte, laag-zout en vrij laag-suiker desserts. Vul uw voorraadkast en koelkast met fruit en andere nietjes laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij kunt transformeren van rijke, toegeeflijk desserts in lekker en gezond ones.

Fris en vruchtbare keuzes

Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

Vers fruit biedt voeding en vezel met weinig vet en zout. Fruit met de minste hoeveelheid suiker bevatten limoenen en citroenen, die vrijwel geen suiker en meloen, grapefruit hebben, honeydew meloen, nectarines, perziken, ananas, aardbeien en mandarijnen, die kleine hoeveelheden suiker hebben. Serveer gesneden groenten met geraspte gember, een spritz van limoensap, dunne reepjes munt of basilicum, en een klodder zure room vetvrij of Griekse yoghurt.

Bak het, het Grill of zappen

Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

De hoeveelheid natuurlijke suikers in gekookte groenten verandert niet wanneer u grill de vruchten, maar de suikers doen caramelize en intensiveren van hun smaken. Goede kandidaten grillen omvatten ananas of nectarine segmenten, die in ongeveer vier minuten per kant koken. Peren hebben een beetje meer natuurlijke suiker dan sommige andere vruchten; een halve peer ertoe elk diner het suikergehalte te laag te houden. Peren koken in ongeveer 20 minuten in de oven en drie minuten per kant in de magnetron.

Bevriezen

Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

Een granita is een mengsel van de granulaire ijs die u maken door bevriezing van een op smaak gebrachte vloeistof in een ondiepe schaal en onder het roeren met een vork elke 30 minuten gedurende ongeveer twee uur. Laag vetgehalte, laag-zout en suiker vrij-mengsels bevatten gemengd fruit met voldoende vet-vrije zure room of yoghurt te vormen van een shake-achtige consistentie. Of smaak een granita met ongezoete smaakvolle thee├źn; koffie met een kleine hoeveelheid vetvrije melk; of wijn. Gebruik een suikervrije zoetstof, zoals stevia, voor zoetheid in elke granita.

Houd het dunne

Laag vetgehalte, laag-zout- en suikervrij Desserts

Met geen suiker en kleine hoeveelheden vet- en zoutgehalte maken mini filo schelpen een elegante dessert met het extra voordeel van kleine porties. Vul de schelpen met een schar van deel-skim ricotta kaas gecombineerd met een vleugje non-suiker zoetstof. Voeg een takje munt of een paar verse bessen bovenop. Filo, een afkorting voor filodeeg, is ook een goed substituut in rijke Gebak taarten wanneer u de vlakke platen spuiten met koken olie in plaats van boter.


gerelateerde artikelen