Betekent kaneel oorzaak maagzuur eten?

March 14

Betekent kaneel oorzaak maagzuur eten?

Brandend maagzuur is een zeer gemeenschappelijk spijsvertering klacht veroorzaakt door slecht functioneren oesofageale spieren waarmee die de inhoud van uw maag in je keel ontsnappen. Symptomen worden vaak getriggerd door het eten kan, maar ontdekken welke voedingsmiddelen zijn problematisch voor u een beetje lastig.

Persoonlijke Trigger

Kaneel heeft een vurige zoete smaak die onmiddellijk herkenbaar is. Hoewel het vrij krachtig in kleine doses zijn kan, is het kruid niet geassocieerd met brandend maagzuur, wat betekent dat het niet kunnen worden problematisch voor de meeste mensen beïnvloed door zure terugvloeiing. Als u lijkt te hebben van zuurbranden na het eten van kaneel, echter kan het irriterend het slijmvlies van de slokdarm.

Daardoor daders

Kaneel een gemeenschappelijk maagzuur-trigger niet kan, maar het is vaak in producten die zijn. Kaneel rollen neigen te zijn beide hoog in vet en suiker--vetrijke voedingsmiddelen kunnen je lagere esophageal spieren ontspannen en verergeren van maagzuur, terwijl suikerrijke voedingsmiddelen kunnen de symptomen verergeren. Een kaneel bagel kan brandend maagzuur veroorzaken als het gemaakt met tarwe en u allergisch voor gluten bent.

Het maken van de verbinding

Of u nu aan het roer in je havermout, strooi het op een cappuccino of consumeren in voorverpakte voedingsmiddelen, het vermijden van kaneel voor een paar weken u ontdekken kunt of het geeft je maagzuur. Als uw symptomen verdwijnen, langzaam opnieuw het kruid en de effecten ervan te meten.


gerelateerde artikelen