Hobbel Patrol na scheren Razor Bump behandeling Review

March 18

Hobbel Patrol na scheren Razor Bump behandeling Review

Tijdens het scheren, knippen haar kan krullen terug in de huid en veroorzaken verstopte follikels die worden ontstoken en besmet. Hobbel patrouille is één van de verschillende producten op de markt gericht op het voorkomen of verlichten van deze voorwaarde, bekend als razor hobbels.

Gebruik

Mannen of vrouwen kunnen glad Bump patrouille op na het scheren of waxen van het hoofd, gezicht, bikini-lijn, onder de armen en nergens anders dat gevoelig is voor Scheerbultjes of razor burn.

Ingrediënten

De behandeling maakt gebruik van acetylsalicylzuur, bekend als AA, tot zachte peeling van dode huidcellen, het vrijgeven van ingegroeide haren. Kamille vermindert ontstekingen en verzacht de huid die pijnlijk was tijdens het scheren. De gevoelige huid formule sluit het gebruik van alcohol, terwijl de maximale sterkte-formule toverhazelaar bevat te verhogen van de penetratie van AA. Groene thee, lavendel en allantoïne kalmeren, hydrateren en genezing van de huid te bevorderen.

Detailhandelaren

U kunt Bump Patrol kopen rechtstreeks van de maker, M & M producten, evenals als door nationale verkooppunten zoals Walgreen, Wal-Mart, Rite-hulp, CVS of familie Dollar. Sommige Barber en schoonheid Supply winkels ook verkopen. In 2010 kost een twee-ounce fles van beide formulering $8.99.


gerelateerde artikelen