Golf boren om te stoppen met uw polsen spiegelen

March 5

Golf boren om te stoppen met uw polsen spiegelen

Uw polsen flipping via het gebied invloed in uw golfschommeling produceert inconsistent contact en leidt tot vet schoten, dunne shots en hoog, zwak hits. In wezen betekent spiegelen dat je lood pols--de linker pols voor rechtshandige golfspelers--breekt, waardoor de clubhead geschiedde uw handen voor de botsing. Wanneer dat gebeurt, verliest u clubhead snelheid en controle van de verzeker. Ter verbetering van uw contactpersoon, kun je oefenen oefeningen die zal strek uit uw polsen bij de botsing.

Chippen van boor

De pols flip treedt vaak op omdat je lichaam stopt roterende op de teruggang, en uw polsen overnemen. U kunt uw lichaam rotatie verbeteren met een boor chippen. Neem een strijkijzer en een greep naar beneden op de club dus beide handen ongeveer halverwege de schacht zijn. Het einde van de greep van uw club zal wijzen buiten uw voorzijde heup. Swing je armen terug. Als u vooruit swing, draai uw heupen en onderlichaam richting van het doel, het handvat voor uw heup voorsprong te houden. Als u uw polsen worden gespiegeld, treft handgreepsteun u in de zijkant. Deze boor leert u het gevoel van een flat pols leiden en tonen u het belang van teruggang rotatie.

Handdoek boor

Georgië gebaseerde golf instructeur Tom Ness, schrijven voor "Golf Digest," adviseert een boor dat u het gevoel leert van de clubhead trekken door het gebied effect. Wikkel een natte handdoek rond een clubhead en maken sommige traag schommels. Ness zegt verplaatsen dat de zware handdoek zal u de clubhead slepen in de bol in plaats van het wegknippen van het op de bal. Het kan voelen natuurlijk aan uw polsen te gebruiken voor snelheid, Ness zegt, maar meer kracht te slepen voegt bij de botsing.

Vooraf ingestelde klopboormachine

De meeste goede spelers behouden ten minste een beetje scharnier van de pols bij de botsing. In golf termen, het heet een "late hit", en creëert het tegenovergestelde gevoel van het wegknippen van uw polsen. Om te leren de late treffer, oefenen met het instellen van uw polsen geleidelijk, dus ze zijn volledig draaibare wanneer je lood arm parallel aan de grond is. Swingen naar beneden, het gevoel dat het mikpunt van de clubpunten bij de bal tot vlak voor de gevolgen. Als een boor, maken praktijk schommels beginnen in de positie van het juiste effect. Uw gewicht verschuiven naar uw voorste voet, open je heupen en duw je handen vóór de bal. Swing terug langzaam en swing door te proberen om terug te keren de club naar de effect-positie je in eerste instantie gecreëerd.

Pomp op boormachine

Brad Brewer, een Florida gebaseerde golf instructeur, maakt gebruik van een boor van de pomp te leren golfspelers hoe krijg ik de club goed beïnvloeden. Voor het uitvoeren van de boor, swing terug naar de top van de achterzwaai en start omlaag langzaam door te trekken met uw hand leiding en het laten vallen van je rug elleboog in je heup. Houd uw polsen volledig draaibare als u dit doet. Uw halverwege stoppen beneden en swing terug naar de top. Pomp de club op en neer opnieuw vóór het swingende via naar de positie van een volledige afwerking. Deze boor leert u te houden van de juiste hoeken in uw polsen tijdens de teruggang en elimineren elke pols flipping door middel van invloed.


gerelateerde artikelen