Kan doen Burpees een totale Body Workout?

October 1

Kan doen Burpees een totale Body Workout?

Burpees zijn een intens lichaam gewicht oefening. Hoewel weinig mensen daadwerkelijk genieten van doen burpees, zijn ze een effectieve manier om een totale body workout. Ze is niet alleen kracht en Cardiorespiratoire uithoudingsvermogen verbeteren, maar kunnen ook het verhogen van uw vermogen. Voor het uitvoeren van een burpee, beginnen in de squat positie met je handen op de grond voor je. Kick die je voeten terug naar pushup positie. Onmiddellijk plooi je voeten back-up in squat positie dan vanaf daar, zo hoog mogelijk springen.

Sterkte

Burpees werken bijna elke spier in uw lichaam, hetzij dynamisch of statisch. Regelmatige burpee trainingen zal leiden tot verhoogde totale lichaamskracht. Je armen, schouders, rug en buik worden gebruikt voor het stabiliseren van uw bovenlichaam tijdens het eerste deel van de oefening. De spieren van uw core, heupen, dijen en kuiten werken explosief voortbewegen van je lichaam omhoog tijdens het tweede deel van de oefening.

Uithoudingsvermogen

Uithoudingsvermogen wordt gezien vooral als een component aan cardio-oefeningen zoals hardlopen en fietsen. Echter, wanneer uitgevoerd bij hoge intensiteit sterkte oefeningen zoals burpees, thrusters en waterkoker bell schommels kunnen ook leiden tot betere cardiovasculaire uithoudingsvermogen. Hoe meer spiergroepen u werkt op een bepaald moment, hoe hoger uw lichaam de vraag naar zuurstof. Aangezien burpees je hele lichaam werken, kunt u wedden dat uw zuurstofopname zal drastisch toenemen tijdens de training leidt tot verhoogde ventilatie en hartslag. Na verloop van tijd leidt deze toename tot een meer efficiƫnte leveringssysteem van zuurstof en verbeterde uithoudingsvermogen. Om ervoor te zorgen dat u krijgt een goede cardio-training tijdens uw burpees, concentreren op het doen ze zo snel als je kunt.

Variaties

Er zijn een paar burpee variaties die de oefening nog uitdagender maken en werken meer spiergroepen. Voer na het schoppen uw benen terug naar de positie van de pushup, een pushup voordat hij terugkeerde naar de squat positie. Een pushup toe te voegen aan de burpee zal intensiteit toevoegen terwijl u ook werkt je borst.

Voer uw burpees onder een pullup bar om verder te gaan van de spieren van je armen en terug. Als u omhoog van de squat positie gaan, pak de bar en een pullup uitvoeren. Hoe hoger de balk, hoe meer uitdagende van de oefening.

Handige

Burpees zijn een handige oefening. Ze vereisen geen dure apparatuur of zelfs een sportschool. Burpees kan worden overal met inbegrip van een patch van gras, uw garage, kelder of ergens anders groot genoeg is voor je lichaam. Wanneer je reist u niet hoeft te maken over het vinden van een hotel met een fitnessruimte, in plaats daarvan kan je een burpees training in de privacy van uw eigen kamer.


gerelateerde artikelen