Wat zijn de ingrediënten in de visolie?

September 23

Wat zijn de ingrediënten in de visolie?

Wanneer u het etiket op een fles van vis olie capsules lezen, kan het gebeuren dat het bevat tal van ingrediënten met lange, onbegrijpelijk namen. Enkele van de ingrediënten in vis olie capsules zijn de gunstige oliën zelf. Andere ingrediënten bevatten de darmen coating die een vertraging in de vrijlating van de olie uit de capsule, kleurstoffen en conserveringsmiddelen veroorzaakt.

Omega-3 vetzuren

Vis olie tabletten bevatten meestal twee soorten omega-3 vetzuren die gunstig zijn voor uw gezondheid. Een heet Docosahexaeenzuur (DHA) of DHA, dat vermindert het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer naast de bekende voordelen ervan voor de gezondheid van het hart. Het andere actieve ingrediënt in visolie wordt genoemd eicosapentanoic zuur, of EPA, die werkt samen met DHA te verminderen het risico van coronaire hart-en vaatziekten en het algehele niveau van cholesterol en triglyceriden in het bloed. Bijvoederen olie vis kan bevatten meer olie dan gewoon de werkzame bestanddelen, aangezien niet alle van de oliën de nuttig EPA of DHA zijn. Wanneer het kiezen van een supplement, noteren hoeveel van deze twee belangrijke ingrediënten zijn binnen elke capsule.

Darmen Coating

Enkele van de ingrediënten op het etiket vermeld zullen onderdelen van de capsules darmen coating. De meeste vis olie fabrikanten gebruiken een speciale coating om te vertragen ontbinding van de capsule vis olie in de maag. Deze vertraging voorkomt dat de gevreesde "vis burps" die optreden kunnen wanneer u rauwe visolie verbruiken. Het etiket kan of kan niet aangeven welke ingrediënten daadwerkelijk worden toegepast in de darmen coating. De meeste van hen zal worden verwezen als "waterige" of "water oplosbare." Ze moet water oplosbare te weerstaan door de visoliën binnen de capsule wordt ontbonden. Glycerine en derivaten daarvan kunnen onderdelen van de coating.

Conserveermiddelen, kleuren en smaken

Andere chemische stoffen in de lijst van ingrediënten mogelijk conserveermiddelen die langzaam het verwennen van de vis olie capsules. Één dergelijke conserveringsmiddel is d-Alfa-tocoferol. Chemicaliën die worden gebruikt als smaakstof vaag bekende namen, zoals vanilline wellicht. Ingrediënten die kleur aan de capsules geven zal waarschijnlijk chemische namen die geen enkele betekenis voor de meeste mensen hebben hebben gecompliceerd. De realiteit is dat verschillende fabrikanten eigen formules voor hun vis olieproducten hebben. Terwijl zij een van de ingrediënten in hun product lijst moeten, hoeft zij niet te onthullen alles van hun doelen. Als u niet graag zien een heleboel mysterieuze ingrediënten in uw supplementen, vindt u de olieproducten van vissen met relatief weinig ingrediënten. De etiketten te lezen vóór de aankoop.


gerelateerde artikelen