Staat parken in Midland & Odessa (Texas)

August 7

Staat parken in Midland & Odessa (Texas)

Midland en Odessa liggen slechts 20 mijl uit elkaar in de wind-afgedroogd vlakten van west Texas vee land. Terwijl de topografie rond de steden vrij veel het zelfde kijken kunt, vindt u twee staat parken binnen een uur rijden met sterk verschillende landschappen. De twee parken bieden een scala aan activiteiten waar je uw hart pompen krijgen kunt op het droge of in het water.

Bomen omzoomde Lake

Lake Colorado City State Park ligt op een uur rijden ten noordoosten van Midland langs Interstate 20. Verscholen in de mesquite-bezaaid flatlands, vindt u een plek om af te koelen in het park meer, dat gebieden biedt om te zwemmen, waterskiƫn en waterscooters rijden. Verrekening op het park de kustlijn van 5-mijl parcours, picknick op het strand of een haak in het water op het park de visserij barge, pieren of uitgebreide kustlijn visgebied zetten. Strek uw avontuur in een weekend met een verblijf in een hut of een van de meer dan 100 campings vindt u aansluitingen variƫrend van water alleen tot doorhaling sites met water en elektrische.

Zonovergoten Sands

Een 30-minuten rijden ten zuidwesten van Odessa brengt u naar de sprankelende witte zandduinen van Monahans Sandhills State Park. Uw paard in een 800 hectare paardensport gebied bezaaid met bomen van de mesquite besprenkeld over een zand ondergrond rijden. Surfen naar beneden zandduinen op schijven of tobogans u kunt huren op het park hoofdkwartier, of Bekijk woestijn wildlife komen om te drinken op het water stations van het park. Kamp 's nachts in een van de 26 sites met water en elektriciteit.


gerelateerde artikelen