How to Fight sportschool schuld

December 7

How to Fight sportschool schuld

Vasthouden aan een consistente oefening plan is een sleutel tot een gezonde levensstijl en het behoud van een gezond lichaam. Er zijn echter enkele dagen wanneer u gewoon niet lijken te vinden de tijd om naar de sportschool, of misschien u enkel niet de motivatie. Overslaan van de sportschool kan brengen gevoelens van schuld, vooral als u zich zorgen maakt over de aanwinst van het gewicht of als lui wordt gezien door anderen. Informatie over het bestrijden van sportschool schuld, zodat u niet hoeft te maken over het nemen van een dag of twee uit zo nu en dan.

Stap 1

Schrijf op waarom u zijn schuldgevoel voor het niet het raken van de sportschool. Het is makkelijk te krijgen overstelpt met tegenstrijdige gedachten die make u zich schuldig voor het overslaan van de sportschool. Nochtans, het schrijven van een lijst van realistische redenen waarom you can't make it naar de sportschool kunt maken u minder schuldig voelen. Kan je zelf opschrijven dat u voel me moe, te veel werk te doen of wilt wat tijd doorbrengen met vrienden. Dit zijn allemaal geldige redenen voor het opstijgen van een dag en de volgende dag uw workout routine te hervatten.

Stap 2

Probeer het doen van een outdoor activiteit die is leuk en verschillend van uw gebruikelijke sportschool routine. U kunt schuldig voelen als u een sportschool sessie mist omdat u niet de tijd of energie te rijden naar de sportschool, een parkeerplaats te vinden en behandelen van drukke menigten. Echter kun je nog steeds een lange wandeling, een korte joggen rond de wijk of een spin op een fiets. Om enige beweging in uw dag wanneer you can't make it naar de sportschool vermindert schuldig gevoelens.

Stap 3

Gebruik per dag dat u overslaan van de sportschool als een rustdag en van plan bent een nieuwe training voor uw volgende bezoek. Het is belangrijk om te plannen rustdagen in per oefeningsroutines te verminderen van de risico's van overmatige opleiding, vermoeidheid en spier pijn die tot letsel leiden kan. Rustdagen uit de buurt van de sportschool ook verjongen u om oefening motivatie en interesse hoog te houden. Koop een nieuwe fitness tijdschrift of inzage een gezondheid website voor sommige nieuwe oefeningsroutines u bij uw volgende bezoek van de sportschool kunt.

Waarschuwingen

  • Overleg met een zorgverlener als u consequent schuldgevoelens die samenhangen met de sportschool en oefening ondervindt als dit zou een teken van iets meer serieus.

gerelateerde artikelen