Wat Is een directionele Twin Snowboard?

October 7

Wat Is een directionele Twin Snowboard?

Snowboards en snowboarden hebben een lange weg afgelegd sinds de late jaren 1970, toen ze in eerste instantie ontworpen en geproduceerd in garages en home workshops van Noord-Amerika naar Europa wordt werden. Hedendaagse snowboards zijn ontworpen voor diverse toepassingen, stijlen en functies, waardoor velen van hen instrumenten van prestaties. De manier waarop een snowboard zal uitvoeren, wat resulteert in de verscheidenheid van vormen en patronen beschikbaar flex sterk van invloed op vorm en flexibiliteit.

Een Freestyle Rider's droom

Een echte twin-tip, vaak afgekort tot "echte twin," is een symmetrische board. Het is precies dezelfde vorm voor de neus zoals hij voor de staart van het snowboard doet. Het flex patroon van een echte tweeling evenwichtig is zo goed, verlaten van de Raad van bestuur om te reageren op dezelfde manier vooruit als achteruit, en heeft de voorkeur van vele freestyle snowboarders. Echte tweeling hebt ook gecentreerd standpunten, of een gecentreerd standpunt voor de voeten van een ruiter. Hierdoor kunnen de renners om hun gewicht gelijkelijk verdeeld over de lengte van het dek, verbetering van de controle tijdens het manoeuvreren van de Raad van bestuur te houden.

Één richting tegelijk

In tegenstelling tot de echte tweeling hebben directionele snowboards over het algemeen een langere neus en kortere staart. Directionele snowboards hebben een asymmetrische flex patroon, met stijvere staarten voor snijwerk betere bochten en houden drijven door schokkerig sneeuw en poeder. Ze hebben de zachtere neus dan staarten aan verdere steun van hun vermogen om te zweven. Een directionele snowboard heeft een houding die terug uit het midden van het bord is ingesteld. Houden van het gewicht van de fietser naar de staart, vermindert vermoeidheid tijdens het snowboarden steiler en diepere terrein. U kunt directionele planken in beide richtingen rijden, maar hun ware kracht gaat vooruit door diepe sneeuw.

Beste van beide werelden

Dit zijn de do-alles, overal snowboards. Directionele tweelingen zijn een combinatie van echte tweeling en directionele snowboards, omvat kernelementen van beide modellen maken een veelzijdige deck, dat het allemaal kan doen. Directionele tweelingen hebben een symmetrische flex patroon, maar de vorm van een directionele board, met een langere neus en kortere staart. Dit ontwerp biedt vrije stijl flexibiliteit met de verbeterde Floating kwaliteiten van een plattegrond. Sommige directionele tweeling kunnen hebben de vorm van een twin, beter voor het rijden in beide richtingen, maar met een asymmetrische flex patroon gevonden. De staart blijft stijf voor bochten en efficiëntie met de neus lang en zacht voor poeder en stabiliteit.

Kiezen van het juiste bord

Met snowboarden groeit snel en de kwaliteit van apparatuur verdere versterking van de evolutie van de sport, mogelijk veelzijdigheid de belangrijkste factor bij het maken van keuzes. Veel renners krijgen comfortabel op twin-tips of directionele snowboards voor algemeen gebruik, maar de borden zijn op maat gemaakt voor een specifieke snowboarden stijl. Als de hele berg in uw bezienswaardigheden is, kan dan een directionele tweeling het bestuur voor u zijn.


gerelateerde artikelen