Hoe te kiezen voor een hoed voor een lange vrouw gezicht

June 21

Hoe te kiezen voor een hoed voor een lange vrouw gezicht

Hoed ontwerper Margo nikkel zei ooit: "Fashion is een soort van communicatie. Het is een taal zonder woorden. Een grote hoed spreekt voor zich." Wanneer je hoed met uw lange gezichtsvorm werkt, is uw boodschap luid en duidelijk. Wanneer je hoed tegen die vorm werkt, wordt uw bericht verward. Leren de kneepjes van het winkelen van de hoed betekent dat het recht stijlvolle verklaring met elke hoed kun je in je collectie.

Stap 1

Doe de spiegel-test om te bepalen uw exacte gezichtsvorm. Traceren uw gezichtsvorm op een spiegel met een wasbare schrijven instrument zoals een stuk zeep. Als uw overzicht een lang gezicht met een puntige kaak en prominente jukbeenderen toont, je hart gevormde. Als de omtrek lang en smal is, is je gezicht langwerpig. Een gezicht dat is lang, breed en beschikt over een gedefinieerde kaak is rechthoekig gevormd.

Stap 2

Evenwicht een langwerpige of rechthoekig gezicht met een hoed met brede rand. Een diskette sunhat is geweldig om te houden van de zon uit je ogen in de zomer, terwijl een grote, ronde bont (of namaakbont) hoed zal opwarmen uw hoofd in de winter. Met uw gezichtsvorm, kunt u een klein beetje land op elk gewenst moment met een Western cowgirl-hoed.

Stap 3

Het verzachten van de hoeken van een hartvormig gezicht met een hoed dat bij je gezicht, zoals een sailor's hoed, schipper van hoed of cloche hoed--een ingerichte, klokvormige hoed gedragen door sterretjes van de stomme film van de jaren 1920 past. Wanneer u bundel tegen de kou, trek op een slouchy muts.

Stap 4

Onderzoeken waar de rand van de hoed rust. De hoed moet aanvullen van uw ogen, ze niet verdoezelen. Als u problemen bij het zien ondervindt, is de hoed niet voor jou.

Waarschuwingen

  • Vermijd hoeden die hoog zitten op je voorhoofd of randen strak gemonteerd hebben gerold naar je hoofd, zoals een knus muts. Deze stijlen zal alleen je gezicht kijken langer maken.

Tips

  • Overwegen uw hoogte evenals uw gezichtsvorm wanneer hoed winkelen. Als je korter en merkt dat je op zoek naar een oogcontact maken, kiest u een upturned rand. Hoewel brede randen gewoonlijk goed voor langwerpig en rechthoekig gezichten, te groot voor een rand zijn maken het moeilijk te zien in een menigte.

gerelateerde artikelen