Supplementen voor een hersenletsel

June 7

Supplementen voor een hersenletsel

Hersencellen kunnen worden verwond door vele beledigingen, meest voorkomende van die traumatisch en ischemische verwondingen zijn. Traumatisch letsel is wanneer een patiënt lijdt aan een klap op het hoofd, val of andere toevallige schade. Ischemie schade wordt veroorzaakt door de vermindering van de bloedtoevoer naar een gebied in het bloed, meestal veroorzaakt door een beroerte. Gewonde hersencellen die sterven ze af door het lichaam kunnen worden vervangen en u kunt omhoog beëindigen met cognitieve tekorten. Sommige supplementen streven naar vermindering van de gevolgen van schade voor de hersencellen. U moet eerst de toevoeging van alle aanvullingen bespreken met uw arts.

N-Acetylcysteïne

Een studie gepubliceerd in juli 2000 de kwestie van de "British Journal van farmacologie" merkt de voordelen van N-Acetylcysteïne voor gewonde hersencellen. N-Acetylcysteïne beschermt hersencellen tegen buitensporige schade en de dood, vooral na ischemische verwondingen. Een associatie bestaat tussen N-Acetylcysteïne en de krachtige antioxidant glutathione. Glutathion niveaus dalen in de hersenen na blessure, vrije radicalen ravage aanrichten als hersenletsel verergeren. N-Acetylcysteïne doet dienst als de behandeling voor paracetamol-geïnduceerde lever letsel, een aandoening waar glutathion niveaus ook drop. U moet alleen neem N-Acetylcysteïne supplementen na het gesprek met uw arts.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn in het middelpunt van de belangstelling voor een tijdje, als voedingsstoffen essentieel voor goede hersenen groei en ontwikkeling. Enkel onlangs, volgens een studie van oktober 2007 in het "Journal van Neurotrauma", omega-3 vetzuur supplementen zijn potentieel nuttig bij traumatisch hersenletsel. Op grond van hun antioxidant effect spelen omega-3 vetzuren een rol in het behoud en het activeren van de beschermingsmechanismen van de hersenen verantwoordelijk voor het handhaven van de integriteit van uw hersencellen. Ze zijn gepostuleerd aan het temperen van de effecten van hoofd trauma door een vermindering van de chemische stoffen die hersenletsel bemiddelen. Raadpleeg uw arts voor medische verklaring vóór het nemen van supplementen van omega-3 vetzuur.

Creatine

Volgens een studie in de editie van April 2001 voor "Annals of Neurology", is creatine, die lange is gebruikt als een voedingssupplement door atleten en bewuste gewicht, gesuggereerd ter bescherming van het hersenweefsel van traumatisch hersenletsel. Creatine ondersteunt de functies van het mitochondrium of de stuwende kracht van hersencellen, en aldus biedt u bescherming tegen verdeling geassocieerd met achteruitgang van de mitochondriën. De toevoeging van creatine met uw arts te bespreken.


gerelateerde artikelen