Cranberry Capsules om te voorkomen dat de UTI bij oudere vrouwen

May 30

Cranberry Capsules om te voorkomen dat de UTI bij oudere vrouwen

Naast het veroorzaken branden, kan pijn en irritatie, een urineweginfectie of UTI, leiden tot een potentieel gevaarlijke nier-infectie bij oudere vrouwen. Hebt u vaak UTI, kan u hebben ontwikkeld een weerstand tegen enkele van de antibiotica die je hebt genomen om actieve infecties te behandelen. Dagelijkse dosis van cranberry capsules, waarmee een geconcentreerde vorm van de actieve bestanddelen in veenbessen, zijn een relatief veilige, gemakkelijke manier om te voorkomen dat de UTI.

Betekenis

Vrouwen zijn gevoeliger voor UTI dan mannen, vooral na de menopauze, wanneer hormonale veranderingen uw risico verhoogt van het ontwikkelen van een infectie in uw plasbuis of de blaas, de Mayo Clinic notities. Een branderig gevoel of een gevoel van urgentie wanneer u plassen, tijdelijke blaas incontinentie, stinkende of bloedige urine mogelijk symptomen van een UTI. Als de infectie gaat door naar uw nieren, kan u ontwikkelen blijvende nierschade, de Mayo Clinic staat. Voor sommige oudere vrouwen herhalen UTI vaak interfereren met dagelijkse activiteiten en het voortdurende ongemak veroorzaken. Cranberry sap is gebruikt voor generaties als een huis remedie voor de behandeling van UTI. Als je houd niet van de zure smaak van cranberry sap en proberen te beperken van de suiker in uw dieet, mogelijk capsules een effectief alternatief voor de preventie van deze infecties.

Preventie

Een bacterie genaamd Escherichia coli, of E. coli, zorgt ervoor dat de meerderheid van de infecties van de urinewegen en blaas, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. UTI voorkomen de actieve bestanddelen in veenbessen door te verhinderen dat E. coli bacteriën vast te houden aan de binnenste oppervlakken van uw urinewegen of blaas. De beoordeling van een onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Maryland School of Medicine bleek dat oudere vrouwen die cranberry capsules of SAP overnam met een periode van zes maanden minder UTI dan vrouwen die nam een placebo of een aanvulling probiotische beschikte. Hoewel cranberry capsules mogelijk effectief in het voorkomen van UTI, doen de verbindingen in veenbessen niet hetzelfde effect op E. coli bacteriën uitoefenen zodra de organismen zijn gekoppeld aan uw urinewegen, de toelichting van de UMMC. De vaak aanbevolen dosis voor preventie van UTI is zes cranberry capsules van de 300 tot 400 mg daags in gelijkmatig verdeelde doses, volgens de UMMC. Praat met uw zorgverzekeraar om na te gaan van de dosis die voor u juist is.

Voordelen

Cranberry capsules te nemen als een preventieve maatregel kan verminderen uw behoefte aan antibiotica, een gemeenschappelijke behandeling van UTI, de Universiteit van Maryland School of Medicine notities. Vaak nemen van antibiotica vergroot uw weerstand tegen deze medicijnen. Antibiotica wellicht ook onaangename, potentieel schadelijke bijwerkingen, zoals diarree, misselijkheid of huiduitslag. Een verminderd risico van UTI vermindert ook uw risico van het ontwikkelen van een meer ernstige nier-infectie. Aangezien veel merken van cranberry sap toegevoegde suikers bevatten, kunt cranberry sap te vervangen door capsules ook verminderen uw dagelijkse inname van suiker en calorieën.

Voorzorgsmaatregelen

Symptomen van een UTI prompt medische aandacht verdienen en vereisen vaak antibiotische therapie. Vanwege de gezondheidsrisico's met UTI bij oudere vrouwen, moet u uw zorgverzekeraar onmiddellijk raadplegen als u pijn hebt, wanneer je moet plassen of hebt u een vuile, bloedige of bewolkt urine. Hoewel cranberry capsules over het algemeen veilig als een preventieve remedie voor UTI zijn, kunnen alle cranberry producten werken met warfarine, een bloed Verdunnende medicatie. Raadpleeg uw provider alvorens cranberry capsules of andere cranberry producten om te voorkomen dat de UTI.


gerelateerde artikelen