Financiële hulp voor senioren

December 19

Financiële hulp voor senioren

Als u een senior die financieel worstelt bent, is het wellicht verbaasd te horen dat u kunt uw levensverzekering verkopen of een lening te krijgen op uw huis dat u nooit zal moeten terugbetalen. Verminder uw kosten door contact opnemen met de leveranciers van uw nut en vragen voor een korting, voedselzegels solliciteert en vragen uw Medicaid-kantoor als u in aanmerking om uw Medicare deel B premie betaald voor u.

Senior Gemeenschap werkgelegenheid serviceprogramma

De Senior Gemeenschap dienst werkgelegenheid programma (SCSEP) wordt gefinancierd via de oudere Amerikanen wet en serveert werknemers ouder dan 55 en ouder. Uw totale gezinsinkomen moet niet meer dan 25 procent boven de federale armoede inkomen richtsnoeren, die zijn ingesteld door de Amerikaanse Department of Health and Human Services. Ingeschreven clients bieden diensten aan de overheids- en non-profit organisaties zoals opvang centra, overheidsgebouwen, ziekenhuizen en scholen. SCSEP werknemers worden betaald de federale, staats- of lokale minimumloon, ontvangen welk bedrag het grootst is, en gedurende ten minste 20 uur per week werkzaam zijn. Als u deel van de SCSEP uitmaakt, ook ontvangt u on-the-job-training, voordelen, jaarlijkse fysieke examens en helpen met het vinden van permanente werkgelegenheid.

Sociale zekerheid

Als je hebt gewerkt en voldoen aan de Social Security Administration (SSA) richtlijnen, kunt u beginnen met uitkeringen sociale zekerheid pensioen zo vroeg als leeftijd 62. SSA bepaalt u in aanmerking komt volgens uw jaarlijks loon, toewijzen van maximaal vier studiepunten per jaar. U moet ten minste 40 studiepunten te kwalificeren. Als u een werk geschiedenis hebt en zijn uitgeschakeld, kunnen in aanmerking komen voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen. Op de leeftijd van 60 jaar of ouder, moet u ten minste 9 1/2 jaar werk geschiedenis in aanmerking komen, en vijf jaar van dat werk moeten zijn verricht tijdens een periode van 10 jaar eindigend met het begin van uw handicap.

Omgekeerde hypotheek

De Federal Housing Authority (FHA) biedt een lening bekend als een omgekeerde hypotheek, die gebaseerd is op het eigen vermogen in uw huis. Als u minstens 62 jaar oud bent en uw huis eigen, of een kleine balans van uw hypothecair krediet, kunt u uw eigen vermogen om contante betalingen te ontvangen aanboren. De betalingen per maand, als een lijn van het krediet, of een combinatie van de twee methoden. U zult nog steeds verantwoordelijk voor het betalen van uw onroerende voorheffing en verzekering van de huiseigenaar, maar zelfs als je lang genoeg leven om betalingen te ontvangen die totaal meer dan de waarde van uw huis, u zult worden toegestaan om daar te wonen.

Life Settlement

Als u ten minste 70 jaar oud en hebben een levensverzekering, die al jarenlang in feite twee of meer, kunt u mogelijk een kandidaat voor een regeling van het leven. Banken en hedge funds investeren in individuele levensverzekeringen beleid en betalen meer dan je zou verwachten te ontvangen door het nemen van uw beleid contante waarde. Zelfs termijn beleid dat geen geldwaarde hebben komen in aanmerking voor dit proces. Leven nederzetting bedrijven zoekt beleid met een uitkering van 500.000 dollar of meer, gehouden door mensen meer dan 70 die worden verwacht om te leven tussen 2 tot en met 15 jaar. Een makelaar onderhandelt over uw regeling en, als je de investor's voorstel accepteert, u een contract ondertekenen, overdracht van eigendom van uw beleid en ontvangen van het geld.

Energie ondersteuning

Het lage inkomen Home energie hulp programma (LIHEAP) is gefinancierd door een federale toe-eigening en beheerd door de afzonderlijke staten. Elke lidstaat bepaalt totale gezinsinkomen grenzen voor het programma, maar geen enkele staat een limiet die is minder dan 110 procent van de federale armoede inkomen richtsnoeren kunt gebruiken. Andere factoren in aanmerking te komen kunnen het aantal mensen in het huishouden, het type van de gebruikte brandstof en het huishouden van jaarlijkse energie kosten bevatten.


gerelateerde artikelen