Aanbevolen Body Cleanse

December 2

Aanbevolen Body Cleanse

Westerse artsen en wetenschappers nog nooit geweest enthousiast over lichaam reinigen diëten, die ook wel bekend als zuivering of detox diëten. Voor sommigen kan de medische gemeenschap minachting voor hen bijdragen aan hun beroep. Als u ervoor kiest om te proberen een dieet, aanvulling of andere product dat is ontworpen om te reinigen van uw interne organen, moet u te laten een zorgverlener weet wat u doet en raadpleeg een arts als u negatieve bijwerkingen ondervindt. Je hebt veel opties om uit te kiezen, en terwijl geen wetenschappelijk bewijs de doeltreffendheid van elk lichaam steunt reinigen plannen, sommige zijn veiliger dan anderen.

Doel

Het doel van het lichaam zuiveringen lijkt redelijk genoeg. Onze lucht, water en voedsel bevatten toxines die ons lichaam iedere dag invoeren. Initiatiefnemers van detox producten beweren dat ze zuiveren het lichaam van deze toxines--hoewel geen wetenschappelijke studies is gebleken dat een detoxificatie-methode echt maakt dit mogelijk. De toxiciteit van ons milieu staat echter buiten kijf. Pesticiden en schimmels in ons voedsel, industriële chemische stoffen in de lucht en ftalaten in parfums en kunststoffen zijn enkel enkelen van de toxines Dr. Joseph Marcola, bestsellerauteur en oprichter van de website van Mercola.com, aangeduid als persistente gevaren voor onze gezondheid

Detox methoden

Voorstanders van ontgifting vaak raden van de dubbelpunt, suggereren dat toxines in de dikke darm tot astma, artritis, chronische vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen leiden kunnen. Colon irrigatie is een populaire methode van het reinigen van de dubbelpunt, hoewel geen wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit bewezen. Een criticus--Dr. Ross Black--zegt, "" een belangrijke functie van de dikke darm is om mineralen zoals kalium absorberen en stuur ze via de bloedbaan. Colonics kon uitroeien van deze mineralen en waardoor gebreken."

Andere methodes van het lichaam zuiveringen omvatten zweten toxines uit in sauna's, vasten, SAP diëten, nemen van kruiden supplementen die zogenaamd helpen elimineren van toxine, en voetbaden of voet kussentjes die fabrikanten beweren trekken toxines uit via het zweet in je voeten.

Voordelen

Voorstanders van lichaam reinigen vordering het proces geeft hen meer energie en mentale helderheid. Lynn Hardy, N.D, van het Global Instituut voor alternatieve geneeskunde, schrijft dat "we niet veranderen de catastrofale situatie waarin elke tweede persoon chronisch zieken willen is" totdat de maatschappij plaatst evenveel belang op interne zuivering als op persoonlijke hygiëne, zoals douchen en onze tanden te poetsen.

Waarschuwing

Colon irrigatie de chemische samenstelling van de dikke darm zou kunnen veranderen in schadelijke manieren en verontreinigde apparatuur kan leiden tot infectie. Supplementen en diuretica ontworpen voor het reinigen van de dikke darm kunnen leiden tot uitdroging, als kon SAP diëten of vasten programma's bedoeld voor het zuiveren van het gehele lichaam van toxines. Of u nu kiest voor irrigatie, suppletie, of een van de vele detox dieetplannen, zorg ervoor dat u een arts raadplegen eerst-- en staken de detox hebt u eventuele bijwerkingen.

Deskundige inzicht

Om uw lichaam als vrij van toxines als mogelijk, Dr. Mercola beveelt vermijden van verwerkte voedingsmiddelen zoveel mogelijk en kiezen biologisch produceren en vrije uitloop voedingsmiddelen. Metalen vullingen in de tanden kunnen kwik bevatten en leiden tot vergiftiging--hebt u om het even welk, krijgen ze niet giftig vullingen vervangen. Kunstmatige luchtverfrissers, goedkope geurende kaarsen, wasverzachters en andere smaakversterkers vervaardigde geur bevatten vaak giftige stoffen en u moeten hen, samen met kunstmatige zoetstoffen. Als u handhaven van een gezond dieet, moet je lichaam meer dan kunnen zuivering zelf natuurlijk.


gerelateerde artikelen