Oude Folk Home Remedies voor tandpijn

September 29

Kiespijn is meestal een symptoom van een groter probleem, zoals tandbederf. Het is zeer belangrijk om te zien van een tandarts over tand pijn, zodra het wordt een probleem. Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende folk remedies voor tandpijn kunnen pijn verzachten tot uw tandheelkundige benoeming. Deze oude home remedies in het algemeen richten op gevoelloos het gebied maakt in plaats van het genezen van het probleem.

Teentjes

Kruidnagel en kruidnagel olie hebben antibacteriƫle eigenschappen die om het even wat kunnen doden die verder kunnen worden irriterend de pijnlijke tand en tandvlees. Ze hebben ook enkele ernstige numbing macht, die kan van pas komen. Hebt u hele kruidnagels, glijden twee of drie in uw mond en zuigen op hen tot ze zacht genoeg om vermorzelen tussen uw achterste kiezen is uitgevallen. Dan verschuiven ze naar de pijnlijke tand en houd ze in plaats met je tong voor maximaal 30 minuten per keer. Als u van kruidnagel olie gebruikmaakt, wisser gewoon de tand met een katoenen bal gedrenkt in de olie.

Knoflook

De knoflook sterk antiseptische en numbing bevoegdheden kunnen helpen een kiespijn in achterste tanden. Een teentje snijd doormidden en plaats deze in de holte van het centrum van de tand, bijten neer om het op zijn plaats houden. U kunt ook knoflook toepassen op meer smalle tanden door stampen twee gepelde teentjes met een korreltje zout en verspreiding van de compound op het oppervlak van de tand.

Zout en aluin

Een mengsel van zout en aluin kan bieden directe pijnverlichting voor kloppend tandpijn. Meng 1/2 tsp. zout met 1/2 tsp. aluin poeder. Pak het mengsel in en rond uw tand, herhalende elke drie tot vier uur voor de beste resultaten. Aluin poeder is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en gezondheid voedingswinkels.

Vanille

De inhoud van de alcohol in het vanille-extract, gemengd met de werkelijke antibiotische eigenschappen van de bonen, zorgt voor een krachtige numbing oplossing die niet schadelijk voor tandvlees of tanden. Gebruik een wattenstaafje schar van enkele druppels echte vanille-extract op en rond de tand. Doen niet gebruik imitatie vanille-extract of alcoholvrij vanille-extract, als geen van hen zal doen de truc.


gerelateerde artikelen