Engelse Muffin ideeën

January 14

Engelse Muffin ideeën

Engelse muffins kunnen gemakkelijk worden gebruikt toe te voegen verscheidenheid aan ontbijt, lunch of diner. Omwisselen van uw reguliere brood voor Engelse muffins maken een aantal heerlijke maaltijd opties. Een Engels muffin biedt ongeveer 130 calorieën. Volkoren Engelse muffins zijn een andere grote proeverij alternatieve en zij kunnen bieden tot 3 gram vezels per muffin te vullen.

Engelse Muffin pizza 's

Engelse Muffin pizza's zijn een favoriet voor zowel volwassenen als kinderen. Niet alleen zijn ze heerlijk, maar deze miniatuur te nemen over een traditionele pizza is een makkie te monteren. Ook zijn zij perfect geportioneerd, waardoor uw calorieën onder controle te houden. Ter voorbereiding van het, een Engels muffin snijd doormidden en toast van beide kanten in een broodroosteroven. Verwijdert u deze uit de oven en top met tomatensaus, mozzarella kaas en groenten als je wilt. Plaats in de vleeskuikens op laag tot de kaas smelt. Serveer onmiddellijk. U kunt creatief met toppings en wilt iets van ananas pepers.

Ei en Engelse Muffin-broodje kaas

Engelse Muffin ideeën

Het is gemakkelijk om te kiezen van fastfood opties wanneer er niet veel tijd voor het ontbijt in de ochtend. Een fast-food ontbijt favoriete, het ei en kaas sandwich Engelse muffin kunnen gemakkelijk worden gemaakt thuis. Plaats een plakje kaas en vers gekookt roerei binnen een geroosterde Engelse muffin. Spinazie, paprika, en uien aan eieren te verhogen van de voeding en het versterken van de smaak van de sandwich toevoegen. U kunt de hoeveelheid vet en natrium, dat gaat in de sandwich, die waarschijnlijk gaat om het te maken meer gezond dan fastfood versies.

Pindakaas en banaan Engelse Muffin

Engelse Muffin ideeën

Overschakelen op uw traditionele brood voor een Engels muffin bij de voorbereiding van uw ochtendmaaltijd. Een Engels muffin toast en top met pindakaas en banaan segmenten voor een moeiteloze ontbijt met een twist. Pindakaas en banaan zorgen voor eiwitten en vezels. Als u op zoek bent naar iets om honger tussen de maaltijden, genieten van slechts de helft van een muffin voor een bevredigende snack.

Engelse Muffin Croutons

Engelse Muffin ideeën

Als uw Engelse muffins zijn beginnen vergadering rond langer dan gepland en ze te harden, maken ze croutons, die over een bed van Groenen perfect zijn. Allereerst om samen croutons, het eerste snijden van elke Engelse muffin in hapklare stukken. Gooi ze licht in olijfolie, zout, peper en knoflookpoeder. Ze verspreiden op een beklede bakplaat en bak ze op 300 graden Fahrenheit gedurende 15 minuten of totdat het brood scherp is. Deze croutons knapperig, heerlijke eten voordat de week voorbij is.


gerelateerde artikelen