5 things die You Need to Know About verminderen lichaamsvet

August 6

Vet, geen gewicht te verliezen

Geloof het of niet, kan een dun persoon nog steeds hebben een hoog lichaamsvet percentage. De meer mager spiermassa die u vervoert, de minder lichaamsvet hebt. Als u probeert om te voorkomen dat de wiggle onder uw arm wanneer u golf of die laatste laag vet van uw buikspieren verliezen, verhogen spier eerst. Nadat u uw spiermassa hebt opgebouwd, kunt u het lichaamsvet door dieet en lichaamsbeweging verliezen.

Hoe groot is uw reservewiel?

U kunt gaan en kopen een van die dure weegschalen die uw lichaamsvetpercentage te meten, maar de eenvoudigste manier om dit te doen is gewoon door in te gaan in de sportschool of de lokale recreatie centrum. Willen dat er een trainer meet u met remklauwen. Vrouwen, niet fret niet. Vrouwtjes hebben een hogere lichaamsvet percentage dan mannen. Een gezonde vrouw varieert van 14 tot 24 procent terwijl gezonde mannen bereik van acht naar 20 procent.

Intervallen zijn sleutel

Sprinters hebben de laagste lichaam vet percentages van bijna elke atleet voor een reden. Elke keer als u verwisselt van hoge intensiteit barst met actieve recuperatie krijgt u het voordeel van aerobe en anaerobe training in één sessie. Hiervoor kunt u een aantal verschillende manieren, maar de loopband is waarschijnlijk de gemakkelijkste. Plan te trainen voor de 25 minuten. Warm gedurende de eerste vijf minuten en vervolgens overschakelen tussen sprinten of het uitvoeren van snel met walken of joggen uitnodigd elke andere minuut of twee. Als je in staat om het te doen moet langer dan 25 of 30 minuten u slinger omhoog de intensiteit een beetje.

De Bodybuilder de aanpak

Concurrerende bodybuilders hebben een zeer specifieke dieet dat hen hun lichaamsvet langzaam verliezen helpt zonder afbreuk te doen aan hun spier massa. Bodybuilders verhogen ook hun eiwit ter ondersteuning van de spieren. Ze gebruiken gewoon koolhydraten op een zeer laag niveau, terwijl ze snijden vet. Om na te bootsen van deze aanpak, uw inname van koolhydraten te beperken door het eten van hen, maar net vóór of na de training intensiteit en herstel te bevorderen. Ook moeten koolhydraten worden beperkt tot de groenten en fruit, volkoren rijst of pasta zeer kleine hoeveelheden. Vergeet niet te eten van enkelvoudig onverzadigde vetten gevonden in avocado's en olijfolie. Vet moet goed voor 15 tot 20 procent van uw dagelijkse calorie-inname.

Ga niet voor de Gimmicks

Supplementen lijkt misschien een snelle oplossing om gewicht te verliezen, maar het verminderen van lichaamsvet is niet een overnachting inspanning. Hoewel het mei gunstig zijn voor het aanvullen met proteïne poeders, iets stimuleren in gevaar zal brengen uw slaap en natuurlijke regeneratie cycli. In plaats daarvan besteden uw enthousiasme op korte termijn doelen en uw opleiding en de menu's vooraf te plannen. Houden dingen opgeschreven en krijg je om de twee weken gemeten om u gemotiveerd.


gerelateerde artikelen