Lichaam Frame & ideaal lichaamsgewicht

May 25

Lichaam Frame & ideaal lichaamsgewicht

Uw ideale lichaamsgewicht is afhankelijk van een aantal factoren. Het ideale lichaamsgewicht voor mannen is meestal hoger dan de ideale lichaamsgewicht voor vrouwen vanwege anatomie en grootte verschillen. Het ideale lichaamsgewicht kan verschillen tussen twee mensen van dezelfde hoogte als hun lichaam frames van verschillende grootte zijn.

Ideaal lichaamsgewicht voor vrouwen

Medline Plus, een divisie van de National Institutes of Health, heeft zich ontwikkeld van een eenvoudige formule waarmee u snel uw ideale lichaamsgewicht te berekenen. Als u een vrouw leeftijd van 20 jaar of ouder bent, begin met 100 pond voor uw eerste 60-inch in hoogte (vijf voet hoog). Voeg vijf pond voor elke duim dat uw hoogte groter is dan vijf voeten. Als u vijf voet en zes duim, bijvoorbeeld, is uw ideale lichaamsgewicht 130 pond. De formule wordt ervan uitgegaan dat een gemiddelde grootte lichaam frame. Als het frame van uw lichaam kleiner of groter dan gemiddelde is, zal u moeten aanpassen van de schatting die het produceert.

Ideaal lichaamsgewicht voor mannen

Als u een man van jaar 20 of ouder bent, begin met 106 pond voor uw eerste 60-inch in hoogte (vijf voet hoog). Toevoegen van zes pond voor elke duim dat uw hoogte groter is dan vijf voeten. Als u vijf voeten 10 inch, bijvoorbeeld, is uw ideale lichaamsgewicht 160 pond. Als in sectie 1 hierboven, deze schatting gaat uit van een gemiddelde grootte lichaam frame.

Lichaam framegrootte voor vrouwen

Vrouwen onder vijf-voet-twee hebben een omtrek van de pols van tussen de 5.5 en 5,75 inch hebben middelgrote lichaam frames. Pols omtrek voor vrouwen tussen de vijf-voet-drie en vijf-voet-five met middelgrote lichaam frames meten tussen 6.0 en 6,25 inches. Vrouwen ouder dan vijf-voet-vijf hebben middelgrote frames als hun pols omtrek tussen 6,25 en 6.5 inch is. Vrouwen waarvan omtrek pols onder of boven deze gemiddelden vallen hebben kleine frames en grote frames, respectievelijk. Ideaal lichaamsgewicht moet naar beneden worden aangepast met 10% voor kleine frames, en omhoog met 10% voor grote frames, volgens Medline Plus.

Lichaam framegrootte voor mannen

Mannen over vijf-voet-vijf hebben kleine frames als hun pols omtrek tussen 5,5 en 6,5 inch meet. Zij hebben gemiddeld frames als hun pols omtrek tussen 6,5 en 7,5 inch en grote frames meet als hun omtrek pols meer dan 7,5 inch is. Klein-omlijst mannen dient aan te passen hun ideale lichaamsgewicht naar beneden met 10%, terwijl grote-framed mannen omhoog met 10 aanpassen moeten %.

Lichaamsvet Percentage

Ideale lichaam gewicht maatregelen nemen een lichaamsvet percentage die binnen het bereik valt dat gemiddelde. Lichaamsvet percentage kan worden gemeten in een aantal manieren, waaronder het gebruik van de remklauwen voor het meten van de dikte van de huid en onderdompeling in een watertank. De ideale lichaam vet samenstelling is 18% tot 30% voor vrouwen en 10% tot 25% voor mannen, volgens de Universiteit van New Mexico. Mensen aan de onderkant van dit bereik hun ideale lichaamsgewicht tot op zekere hoogte zou kunnen overschrijden en vaardigheid gezond, terwijl mensen boven dit bereik zou ongezond ondanks het hebben van een ideaal lichaamsgewicht.


gerelateerde artikelen