Gewicht verlies retraites voor vrouwen

May 11

Gewicht verlies retraites voor vrouwen

Veel vrouwen worstelen met de dagelijkse druk om gewicht te verliezen. Tussen werk, opvoeding van kinderen, het houden van huis, sociale verplichtingen en de andere zaken worden een drukke vrouw, kunnen gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging vallen uit de boot zoals je gewicht omhoog kruipt. Een oplossing voor vele vrouwen die proberen om kick-start een gezond leven programma is het nemen van een vakantie op een gewicht-verlies retraite.

Wat ze bieden

Vele kuuroorden of retraites laat u uw dagelijkse activiteiten aan te passen hoe inspannend-- of gemakkelijk--u wilt uw retraite te zijn. Kies iets uit klas lessen over hoe om te lezen van voeding etiketten aan fitness klassen, van lange wandelingen aan massages om te smelten weg spanning en pijnlijke spieren. Zelfs ongewone aanbiedingen zoals het trainen van het leven, horseback het berijden en tarot lezingen zijn beschikbaar op sommige kuuroorden.

Kosten

Volgens "USA Today," de dure, luxe afslanken kuuroorden die worden gebruikt om de norm worden geconfronteerd met stijve concurrentie. Betaalbare kuuroorden die fitness onderwijs over Wit-handschoen behandeling gunst zijn op de stijging. Terwijl typische afslanken retraites voor vrouwen gemiddeld $400 per dag gebruikt, kunnen de nieuwere opties kosten $200 tot $249, met inbegrip van accommodatie, alle maaltijden en de meeste activiteiten. Op lange termijn opties, met een verblijf van maximaal 12 weken, zijn beschikbaar voor vrouwen die aanzienlijke levensstijl wijzigingen wilt aanbrengen. Deze programma's kunnen echter de kosten tot $25.000.

Voordelen

Naast het laten vallen van een paar pond, waarin alle van deze vakanties zijn ontworpen om te doen, bieden zij andere voordelen. Vrouwen verslag thuiskomst meer ontspannen en gevoel alsof ze hebben nieuwe vaardigheden om hen te helpen in de slag om de Ardennen. Via een gewicht-verlies retraite, hebben sommige vrouwen overgeschakeld naar een vegetarisch of ander dieet, yoga of dagelijkse meditatie, overgenomen of geleerd hoe beter om te gaan met stress.

Levensstijl

Al een week of twee op een gewicht-verlies retraite een nieuwe of vastgelopen dieet en lichaamsbeweging plan jump-start kunnen, is het geen vervanging voor het leven van een gezonde levensstijl. Werken van gezonde voeding en fitness in je dagelijks leven voor langdurige fitness resultaten. Een korte tijd elke dag wijden aan uw gezondheid en voeding doelen kunt u om het verlies van het gewicht race te winnen. Als dit een voortdurende zorg voor u is, onderzoekt u programma's die levensechte onderwijs bieden, nemen vrouwen naar supermarkten en restaurants en ze laten zien hoe maak je gezonde keuzes een gewoonte.


gerelateerde artikelen