Redenen voor het nemen van Magnesiumcitraat

July 15

Magnesiumcitraat is een nonprescription product dat is afgeleid van het mineraal magnesium. Het behoort tot een klasse van stoffen genaamd hyperosmotics, die laxerend effect in je darmen te hebben. Redenen voor het nemen van Magnesiumcitraat omvatten verlichting van symptomen geassocieerd met constipatie en leegmaken van de darm voorafgaand aan de darm en rectale onderzoeken en operaties. Spreken met uw arts voordat u een magnesium citraat product.

Basics

Hyperosmotics bewerkstelligen hun effecten door het water trekken in uw darmen van naburige weefsels. Dit water vervolgens verzacht uw ontlasting en stimuleert de actie van de darm peristaltiek, waardoor afvalstoffen naar uw systeem genoemd. Magnesiumchloride behoort tot een deelgroep van hyperosmotics zout hyperosmotics genoemd. Laxeermiddelen in deze categorie bevatten zout en leiden tot snelle darm legen. Wanneer u een typische dosis van magnesiumchloride, zul je een darm-beweging binnen een termijn van 30 minuten tot drie uur.

Extra toepassingen

Magnesiumcitraat en andere zoute hyperosmotics worden doorgaans gebruikt alleen ter informatie op korte termijn. Naast constipatie opluchting en dikke darm legen omvatten de mogelijke toepassingen van de laxerende productie van kruk monsters voor analyse of diagnose en snelle eliminatie van drugs in geval van overdosering of eliminatie van voedsel in gevallen van voedselvergiftiging. Doses van Magnesiumcitraat zijn oraal in te nemen. Specifieke doseringen is afhankelijk van factoren zoals het beoogde gebruik en de gevoeligheid van uw systeem voor de gevolgen ervan.

Bijwerkingen

Potentiƫle gastro-intestinale bijwerkingen van magnesium citraat gebruik zijn buikpijn, krampen, misselijkheid, diarree, winderigheid en opgeblazen gevoel. Extra potentiƫle effecten omvatten flauwvallen, duizeligheid, zweten, zwakte en hartkloppingen. Als u diarree ontwikkelt, kan het worden begeleid door uitdroging en verstoring van uw normale evenwicht van belangrijke bloedbestanddelen genaamd elektrolyten. Als u probeert over te nemen van Magnesiumcitraat voor langere tijd, kunt u ook normale functie verliezen in uw darmen. Mensen met slechte nierfunctie die gebruik maken van Magnesiumcitraat kunnen ontwikkelen hoge bloedspiegels van magnesium of een ander mineraal kalium genoemd.

Overwegingen

Magnesiumcitraat kan afbreuk doen aan de doeltreffendheid van een verscheidenheid van anticoagulatie medicijnen, evenals een drug die behoren tot een klasse van medicijnen genoemd fenothiazines. Het kan ook volledig blokkeren de effecten van de medicatie ciprofloxacine, polystyreen natriumsulfaat en etidronate. Bekijk uw medicatie gebruik met uw arts voordat u Magnesiumcitraat nemen en eventuele medicatie binnen twee uur van een laxerende product voorkomen. Ook vertel uw dokter als u zwanger bent, gebruik van receptplichtige medicijnen of aanhoudende gastro-intestinale problemen, elke soort allergie, hoge bloeddruk, nierziekten of hart-en vaatziekten hebben.


gerelateerde artikelen