Een High-Protein, Low-suiker dieet

July 4

Een High-Protein, Low-suiker dieet

De hoog-eiwit, laag-suiker dieet is een dieet waarin een verscheidenheid aan groenten, eiwitten en complexe koolhydraten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van gezond en actief volwassenen. Voordat u begint dit dieet, medische verklaring uit uw primaire zorg arts te krijgen.

Die moet een High-Protein, Low-Sugar dieet volgen?

De hoog-eiwit, laag-suiker dieet is geschikt voor de meest gezonde volwassenen die oefening regelmatig en die proberen te verbruiken de meeste van hun koolhydraten uit nutriënt-dichte voedingsmiddelen. Een eiwitrijk dieet moet niet worden gevolgd door iedereen die problemen heeft met haar nieren of is verteld door haar arts haar eiwit-inname te beperken.

Definiëren van een eiwitrijk dieet

Sedentaire volwassenen moeten streven naar 0,4 g eiwit per pond lichaamsgewicht, maar sommige volwassenen moeten meer dan dit. Actieve volwassenen die proberen op te bouwen spier massa wellicht te volgen van een eiwitrijk dieet dat 0,6-0,9 g eiwit per pond lichaamsgewicht bevat. Bijvoorbeeld, als u 160 kg wegen en willen volgen van een eiwitrijk dieet, zou u wilt eten 96 tot en met 144g eiwit per dag.

Verminderen van uw inname van suiker

Suiker komt in een verscheidenheid van dieet vormen, dus als u probeert een laag-suiker dieet volgen, er zijn verschillende dieet suikers die je moet beperken. Sacharose, of gemeenschappelijke lijstsuiker, wordt gebruikt als een zoetstof in vele desserts en snoepjes. Hoge fructose corn stroop wordt ook vaak gebruikt als een zoetstof in frisdrank en andere snacks. Zowel de sucrose en de hoge fructose corn siroop moeten worden opgeheven op een laag-suiker dieet. Fructose, de suiker gevonden in vers fruit, en lactose, de suiker gevonden in zuivelproducten, worden ook beschouwd als suikers, maar ze hebben aanzienlijke voedingswaarde. Hoeft niet te elimineren deze voedingsmiddelen, maar u zult moeten matig je inname van hen.

Supplementen

Wanneer u probeert om te verhogen uw proteïne en verminder je inname van suiker, kan je het uitdagend om alle van de voedingsstoffen die u nodig hebt. De meeste volwassenen moeten nemen een multivitamine elke dag om ervoor te zorgen dat ze zijn voldoen aan hun voedingsbehoeften, hoewel een goed uitgebalanceerd dieet dat al moet daarvoor. Bent u nog steeds bang dat je meer eiwit nodig in uw dieet, probeer eiwitdranken supplement of poeders. Aankoop degenen die zijn laag in koolhydraten of suikers toegevoegd.

Voorbeeld Menu

Een hoog-eiwit, laag-suiker ontbijt zou kunnen bestaan van scrambled ei vervangende gemaakt met kaas, uien, tomaten en paprika's, hele korrels havermout met margarine op basis van olijfolie en 1/2 kopje gemengde bessen. Voor de lunch, hebben een kalkoen sandwich gemaakt met twee sneetjes brood hele korrels, 3 oz. van mager Turkije, kaas, spruiten, sla, tomaat en avocado. Hebben samen met de sandwich, 8 oz. van lichte yoghurt, 1 oz. van amandelen en walnoten en een low-carb eiwit drankje. Eten tijdens het diner, 4 oz. gebakken zalm, 1 kopje bruine rijst, 1 kopje van gestoomde groenten en 1/2 kopje kwark met verse ananas.


gerelateerde artikelen