Groene bladgroenten invloed hebben op Coumadin niveaus?

September 28

Groene bladgroenten invloed hebben op Coumadin niveaus?

Artsen voorschrijven warfarine zodat dun het bloed van mensen risico op bloedklonters die lijnen of hartaanvallen kunnen veroorzaken. Warfarine zorgt u ervoor dat uw bloed van stolling, maar krijgen van de juiste dosis is belangrijk om het risico van excessief bloeden te beperken. Sommige voedingsmiddelen, met inbegrip van groene bladgroenten, kunnen interfereren met warfarine als u te veel van hen consumeren.

Groene bladgroenten

Groene bladgroenten, zoals spinazie, boerenkool, boerenkool, mosterd greens, Zwitsers snijbiet, spruitjes, peterselie, sla, broccoli en andijvie, zijn zeer gezond, u te voorzien van glasvezel en veel vitaminen en mineralen, met inbegrip van grote hoeveelheden vitamine K. Echter, als u warfarine moet u om naar te kijken van uw inname van deze groenten, als ze kunnen met warfarine interfereren en het minder effectief maken.

Vitamine K en warfarine

Warfarine werkt door te interfereren met het bloed van stolling functie van vitamine K, volgens de National Institutes of Health, dus als je te veel vitamine K of te weinig vitamine K consumeren uw bloed te snel of te langzaam kan stollen. Vitamine K inname onderweg warfarine moet consistent blijven.

Bedragen te consumeren

Als u wilt uw vitamine K inname consistent houden, moeten vrouwen verbruiken ongeveer 90 mcg per dag en mannen 120 mcg per dag, de Mayo Clinic beveelt. Het beperken van voedingsmiddelen met 200 procent of meer van de dagelijkse waarde voor vitamine K op een portie of minder per dag en levensmiddelen bevatten tussen 60 en 199 procent van de dagelijkse waarde voor drie porties of minder per dag. De meeste groene bladgroenten vallen in een van deze twee categorie├źn, met 1/2 kop gekookte Groenen vallen in de eerste categorie en 1 kop rauwe groene vallen voor de tweede categorie.

Overwegingen

Als u problemen ondervindt bij het handhaven van een consistente inname van vitamine K, kunt u vraag uw arts om te schakelen u naar een ander bloed dunner, zoals sommige soorten bloed verdunners geen problemen door vitamine K inname ondervinden. Consumeren cranberry sap, alcoholische dranken, vitamine E supplementen, antibiotica en bepaalde kruidengeneesmiddelen kunnen ook invloed hebben op warfarine functie.


gerelateerde artikelen