Waarom heb je te drinken zo veel Water bij het nemen van Tetracycline?

January 29

Waarom heb je te drinken zo veel Water bij het nemen van Tetracycline?

Tetracycline is een antibioticum dat wordt gebruikt om de verbreiding van bacteriële infecties--zoals de bacteriën die ertoe leiden dat u longontsteking of een infectie van de luchtwegen te ontwikkelen. Het medicijn wordt ook gebruikt om acne te behandelen omdat ernstige acne treedt op wanneer bacteriën de poriën binnenvallen. Tetracycline is een krachtig antibioticum. Om te minimaliseren zijn bijwerkingen, zal uw arts adviseren het drinken van een glas water elke keer dat u uw antibioticum.

Oesofageale pijn

Een van de redenen waarom dat je water moet drinken bij het nemen van tetracycline is dat de drug kan irriterend voor de slokdarm. De slokdarm is de buis die van de mond aan de maag loopt. De oesofageale voering is minder sterk dan de maag voering, wat betekent dat het is gevoelig voor irritatie van de medicatie. Door drinkwater als je antibiotica nemen kunt u minimaliseren pijn terwijl de geneeskunde ondergaat.

Drinkwater voorkomt ook de ontwikkeling van de zweren in de slokdarm. Als de pil wordt ingediend in uw slokdarm, omdat u niet genoeg water om het wash down hebben gehad, kan u oesofageale ulcera ontwikkelen. Dit voorkomen door het nemen van een paar slokjes water jas van uw slokdarm, voordat u de medicatie te nemen. Blijven om te genieten van het water na het innemen van de medicatie; de extra water zal verhinderen de tetracycline wordt ingediend in je keel.

Voorkomen van verhoogde dorst

Een neveneffect van tetracycline antibiotica is verhoogde dorst. Door het drinken van een glas water bij het nemen van tetracycline, kunt u het verminderen van de kans op beleeft u dit symptoom. Wellicht moet je drankje zelfs meer dan een glas water na het nemen van het antibioticum te verminderen droogheid of pijn in uw mond en keel.

Minimaliseert bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen van tetracycline zijn diarree en moeite met slikken. Drinkwater kan helpen om deze bijwerkingen te minimaliseren. Diarree kan een uitdrogend effect hebben, dus het water helpt te verlichten dit. Water kan ook slikken problemen verkleinen door de coating van de keel.

Wat te vermijden

U wilt minimaliseren maagklachten, neem de medicatie een tot twee uur voor het eten. Drinken gewoon water met de medicatie is het beste. Melk en vloeistoffen die magnesium of ijzer hebben kunnen tetracycline de effectiviteit verminderen. Als u problemen ondervindt bij het drinken gewoon water, vraagt u uw arts voor aanbevelingen. Als uw maag zwaar door de medicatie getroffen is, kan uw arts kan aanbevelen nemen tetracycline met kleine hoeveelheden bland voedsel.


gerelateerde artikelen