Lijst van acupressuur punten

January 15

Lijst van acupressuur punten

Er zijn letterlijk duizenden Acupressuurpunten gelegen over het menselijk lichaam. Wanneer druk wordt toegepast op hen, ze verhogen de doorbloeding, verbetering van de functie van de zenuw en stimuleren het vrijkomen van endorfine plezier-inducerende. Hier is een lijst van enkele van de grote Acupressuurpunten gelegen rond het lichaam.

Hand singelband

Dit ligt aan het vlezige gedeelte van de hand tussen de duim en wijsvinger. Voel voor de ruimte naast het punt waar de botten elkaar binnen de singels van de hand ontmoeten. Langzaam druk uitoefenen op dit punt van acupressuur. U beleeft een doffe pijn. Dit acupressure punt helpt verlichten pijn in het hoofd en terug. Zij moedigt tevens aan een gevoel van rust en gelukzaligheid.

Achillespees

Gevoel voor het acupressure punt boven de hiel. De achillespees is een bergrug die loopt van de hiel naar de kuitspier. Druk uitoefenen op beide zijden van het punt van de acupressuur met twee vingers. Wees voorzichtig. Een mespuntje pijn zult u voelen. Dit acupressure punt helpt de nieren beter werken en verdrijft angstige gedachten.

Voorhoofd

De haarlijn bevat een reeks van Acupressuurpunten die helpen verlichten hoofdpijn en verduidelijken van gedachten. Beginnen met het toepassen van druk op de tempels direct achter de ogen aan de zijkant van het hoofd. Werk je weg naar je voorhoofd langs de haargrens directe druk naar binnen naar uw schedel toe te passen. Stop wanneer u het midden of uw haarlijn bereiken vervolgens werk je weg terug naar buiten.

Terug

Acupressuurpunten liggen langs beide zijden van de wervelkolom van de nek tot het bekken. Een van de meest effectieve Acupressuurpunten is tussen de nieren. Deze zijn moeilijk te bereiken, dus heb een vriend helpen u druk uitoefenen. De Acupressuurpunten zijn te vinden op beide zijden van de wervelkolom tussen de ellebogen. Ze verlichten van spanning en pijn in de rug.

Nek

Acupressuurpunten komen ook aan beide zijden van de nek langs beide zijden van de wervels. Zoek de zakken aan de basis van de schedel, waar uw wervelkolom voldoet aan je hoofd. Oefen druk uit naar binnen en naar boven. Werk je weg naar beneden van beide zijden van de wervels tot uw reach de nek en vervolgens werk je weg terug omhoog opnieuw. Deze Acupressuurpunten zijn zeer geschikt voor het verlichten van stress.


gerelateerde artikelen