Online lessen voor kinderen en jongeren omgaan met echtscheiding

October 30

Online lessen voor kinderen en jongeren omgaan met echtscheiding

Als ouders scheiden of scheiden is het nooit gemakkelijk voor de kinderen, ongeacht wat de leeftijd. Voor tieners kan het soms moeilijker worden om aan te passen. Het is belangrijk dat een tiener toegang tot middelen en instrumenten ze begrijpen en kunnen betrekking hebben heeft op omdat emotioneel tieners misschien wel in een soortgelijke ruimte aan de ouders, maar ze niet op dezelfde plaats ontwikkelingsachterstand zijn. Als gevolg daarvan hebben ze steun die met hen op hun niveau verbindt nodig.

Tiener echtscheiding klasse

Het is belangrijk te onthouden dat ouders zijn niet de enigen die gaan door het proces van de echtscheiding; de kinderen zijn net als betrokken en net zo beïnvloed. Online klassen zijn een geweldig hulpmiddel om te gebruiken voor het helpen van de tieners overgang tijdens een echtscheiding. Een klasse die is gericht op kinderen ages12 tot 18 jaar is de "Teen echtscheiding klasse," die wordt aangeboden via ParentingClassOnline.net. Tieners die de cursus krijgen een uitgebreid e-boek dat betrekking heeft op onderwerpen van de echtscheiding, zoals de betekenis van gezamenlijk gezag, een gids voor normale emotionele reacties en belangrijke copingvaardigheden die hen zal helpen krijgen door middel van wat ons te wachten.

Online Support groep

Er zijn online vele steungroepen specifiek gericht op tieners en echtscheiding, maar velen niet specifieke richting of richtsnoeren. Echter, sommige tieners vereisen een hoger niveau van interactieve ondersteuning dan de meeste opleidingen bieden. De website die iamachildofdivorce.com biedt is een 16-week steungroep die een cursus-achtige progressie volgt tijdens het besturen van een tiener vriendelijke privé chat room. Het biedt structuur in de vorm van per thema's en prep werk nodig is voor de online chat die duurt een uur een keer per week en eindigt met een recap ontworpen om effectief over te brengen van elke week thema.

Stressmanagement

Online stress management klassen zijn niets nieuw, maar er is een die speciaal voor kinderen en jongeren ontworpen is. Gina M. Biegel M.A., L.M.F.T., heeft mindfulness-based stress reduction praktijk oorspronkelijk gericht op volwassenen aan adolescenten aangepast. "Benadrukt tieners," bevordert een "bewust" bewustzijn van de wereld om je heen zoals het gebeurt dus dat zich meer bewust zijn van wat er gaande is in je en zich te richten op het heden in plaats van de woning in een verleden dat kan niet worden gewijzigd of een toekomst die niet kan worden gecontroleerd.

Ouderschap klassen

In sommige echtscheidingen kan de rechter de ouders een ouderschap klasse goedgekeurd door de rechtbanken te nemen. Deze klassen leren de ouders te verminderen van de negatieve gevolgen die een echtscheiding voor hun kinderen hebben kan. De focus ligt op specifieke manieren om te communiceren met uw kinderen over echtscheiding, de dos en don'ts van ouderschap door echtscheiding en sommige valkuilen aan horloge uit voor het onderwijs. Er zijn zelfs klassen aangeboden aan beide divorcees over het samen ouders effectief en positief, die kunnen ook helpen echtparen probeert samen te voegen verschillende ouderschap praktijken en filosofieën.

Wanneer kan ik meer hulp

Kunnen er momenten dat het nodig professionele hulp voor uw tiener, vooral als ze tekenen vertoont van niet omgaan of zelfs verslechtert. Enkele waarschuwing vlaggen op zoek naar zijn slaapproblemen, slechte concentratie, frequente boos uitbarstingen, terugtrekking uit mensen en activiteiten, en meer serieus, drugs/alcohol misbruik of zelf schade. Het is belangrijk om de hulp van buitenaf in deze gevallen ter voorkoming van de verslechtering van de situatie.


gerelateerde artikelen