Natuurlijke Home Remedies voor brandend maagzuur

October 21

Natuurlijke Home Remedies voor brandend maagzuur

Brandend maagzuur, een afkorting voor gastro-oesofageale refux, treedt op wanneer de maag zuur stromen terug in de slokdarm veroorzaakt een branderig gevoel, 's nachts of na het eten. Terwijl levensstijl wijzigingen aanbrengt, zoals het handhaven van een gezond gewicht, vermijden vette en zure voedingsmiddelen en het dragen van de wijde kleren, rang als de eerste lijn van verdediging voor de vlammen, natuurlijke huismiddeltjes dousing bieden een waardevolle aanpak voor het verminderen en voorkomen van brandend maagzuur.

GOM

Kauwgom biedt tijdelijke verlichting van brandend maagzuur wanneer commerciële antacida niet beschikbaar zijn. "Het stimuleert de stroom van speeksel, dat neutraliseert zuur en helpt push spijsverteringssappen terug naar beneden waar ze thuishoren," volgens Dr. Timothy McCashland in "De artsen boek van Home Remedies." In feite, een Britse studie aangegeven dat kauwgom productie van speeksel verdubbelt, waardoor het een snelle en handige manier om te blussen van maagzuur ongemak.

Noten

Amandelen en walnoten hebben verdiend de stempel van goedkeuring als brandend maagzuur remedies door generaties van huisremedie beoefenaars. Amandelen bevatten hoge hoeveelheden olie die neutraliseren van maagzuur, volgens GrannyMed.com. Walnoten bevatten ook neutraliseren-oliën, evenals de hoge concentraties van kalium die bestrijding van brandend maagzuur, zoals gerapporteerd door Dr. C. Norman Shealy, auteur van "Healing Remedies." Walnoten ook kalmeren koliek en verdrijven maag gas. Gewoon een paar amandelen of walnoten te eten bij de eerste vermelding van brandend maagzuur.

Aloë Vera

Aloë vera neemt de angel uit maagzuur door coating het slijmvlies van de slokdarm en het verminderen van maagzuur, volgens het boek "Amazing antidota," zoals door Dr. Anil Minocha, hoofd van de gastro-enterologie in Southern Illinois University School of Medicine in Chicago. Minocha beveelt aan drinken 1/2 kopje Aloë sap, verkrijgbaar bij winkels gezondheid van voedsel, tussen de maaltijden.

Apple Cider azijn

Terwijl een te grote overvloed van de zuurgraad kan vaak de oorzaak van brandend maagzuur, is onvoldoende zuurgraad ook een boosdoener. Apple cider garandeert een keer te proberen als u ervaring maagzuur in combinatie met een zure buik en een gevoel van volheid, volgens Dr. Ronald L. Hoffman, auteur van "Zeven weken aan een vaste maag."

Meng 1 tsp. van appel cider azijn in 1/2 kopje water ongefilterd, en geniet van het met elke maaltijd.

Zoethout

Zoethout, een natuurlijke antacidum, beveiligt het slijmvlies van de slokdarm. Het kan een ontstoken slokdarm en kalm indigestie waardoor zuur opbouw genezen. In het boek "Alternatief kuren," Rita Elkins, een Utah-gebaseerde master kruidkundige, beveelt kauwtabletten twee van van deglycyrrhizinated zoethout (DGL) 20 minuten vóór elke maaltijd. "Dit soort zoethout wordt verondersteld te zijn effectiever dan reguliere zoethout," stelt Elkins.


gerelateerde artikelen