Hoe te knippen wortelen voor Koolsla

February 9

Hoe te knippen wortelen voor Koolsla

Of het wordt geserveerd om te gaan samen met hamburgers en hotdogs of als bijgerecht voor uw favoriete deli sandwich, biedt Koolsla een heerlijke manier om te consumeren van gezonde groenten. Wortelen zijn een nietje in de meeste rassen van Koolsla en samen met het toevoegen van een zoete smaak die zij leveren vitamine A, C, K, kalium, folaat en choline. Versnipperen van wortelen is ideaal om gewoon de juiste consistentie, zodat zij een aanvulling vormen op de kool en de andere ingrediënten in de Koolsla. U kunt het versnipperen van wortelen met behulp van een keukenmachine of een rasp van de hand gehouden.

Hand Held rasp

Stap 1

Schil de buiten huid off van uw wortelen met een dunschiller plantaardige. Verwijder de uiteinden door snijden ze ongeveer ¼ inch in van elk uiteinde met een keukenmes. Spoel vuil off van de wortelen door ze te plaatsen onder stromend water.

Stap 2

Gebruik een stand-up rasp in plaats van een platte versie; het vierkant of kegel stand-up rasp is makkelijker te manoeuvreren en krijgt u meer opties voor het versnipperen van uw wortelen. Kies een model dat de tanden aan de buitenkant van de rasp in plaats van de binnenkant heeft.

Stap 3

Rasp uw wortelen op de grof-tanden-optie door het bewegen van de wortel op en neer over de vooruitstekende tanden.

Stap 4

De geraspte wortelen die vallen binnen en onder de rasp en voeg ze toe aan de Koolsla verzamelen.

Keukenmachine

Stap 1

Schil de buiten huid off van uw wortelen met een dunschiller plantaardige en snijd de uiteinden af, ongeveer ¼ inch in van elk uiteinde. Spoel de geschilde wortelen onder stromend water te verwijderen van alle vuil van de veggie.

Stap 2

Snijd de wortelen in helften of derde zodat ze versnipperen effectiever wanneer zet in de keukenmachine.

Stap 3

Plaatsen van de bijlage van de rooster en deksel op uw keukenmachine en zet hem aan.

Stap 4

Zet de wortelen in de parachute van de keukenmachine en de geraspte wortelen verwijderen wanneer ze klaar zijn raspen. Aan de andere Koolsla ingrediënten toevoegen.

Wat die u nodig hebt

  • Plantaardige dunschiller
  • Keukenmes
  • Hand gehouden rasp
  • Keukenmachine

gerelateerde artikelen