Het reinigen van de dubbelpunt van oude ontlasting

December 6

Het reinigen van de dubbelpunt van oude ontlasting

Afval opbouw in de dikke darm kan bijdragen tot opbouw van de toxine en periodes van constipatie of geharde ontlasting kan uitlokken. Dit is waarom het belangrijk residu om deeltjes te verwijderen van oude ontlasting en andere ontlasting in de dikke darm. Amy Foxx-Orenstein, voormalig president van de American College of gastro-enterologie, raadt de dikke darm natuurlijk reinigen en het vermijden van kunstmatige dubbelpunt reinigt zoals colonics en laxeermiddelen. Praat met uw arts voordat het wijzigen van uw dieet, vooral als je een spijsvertering stoornis of andere aandoening die het spijsverteringsstelsel beïnvloedt.

Stap 1

Kijk naar de Bristol Stool formulier schaal om te zien hoe uw stoelgang te vergelijken met de kruk beschreven op de grafiek. De Bristol Stool formulier schaal is een tool ontwikkeld door de Universiteit van Bristol in Bristol, Engeland voor de indeling van menselijke uitwerpselen. Uw ontlasting moeten uitzien als de afbeeldingen drie of vier op de grafiek, die beelden van ontlasting die eruit zien als een glad worst of een worst verbinding met sommige barsten. Als uw ontlasting als kleine pellets of een klonterige worst-vormige verschijning hebben--vergelijkbaar met afbeeldingen 1 en 2 op de grafiek--u kan hebben verstokt, oudere ontlasting in de dikke darm.

Stap 2

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn in onoplosbare vezels. Onoplosbare vezels is ruw en cursus en werkt als een reinigingsmiddel voor de darmen. De ruwheid "scrubs" residu van de darmen voor eliminatie. Krukken zijn omvangrijker en stoelgang zijn vaker, dus onoplosbare vezels ook werkt om te voorkomen dat overgebleven ontlasting en andere resterende in de dikke darm blijft. Levensmiddelen die onoplosbare vezels bevatten omvatten tarwezemelen, rogge zemelen, wortelen, fig, uien, sesamzaad, rozijnen, pruimen, kastanjes, walnoten, popcorn en pinda's.

Stap 3

Drink meer water om te helpen spoelen de toxinen en omvangrijke ontlasting. Het grootste deel gemaakt in de dikke darm van onoplosbare vezels kan dikkere ontlasting veroorzaken. Dientengevolge, moet u wellicht ongemakkelijk stoelgang. Water helpt bij het creëren van slijm in de dikke darm, zodat stoelgang gemakkelijker overgaan.

Stap 4

Drink vers fruit- en groentesappen. Vers fruit en groentesappen werken als dubbele punt reinigingsmiddel. U kunt groentesappen over vruchtensap naar de incidentie van opgeblazen gevoel en gas vaak geassocieerd met fructose, de suiker die in fruit. Verwijder altijd de zaden en kuilen voordat het SAP van verse groenten en fruit. Dr. Johanna Budwig, auteur van "Vlas olie als een ware steun tegen artritis, hartinfarct, kanker en andere ziekten," stelt het toevoegen van 1 tbsp. van lijnzaadolie of tot 2 tbsp. van grond lijnzaad aan verse groentesap om te helpen met intestinale zuivering.

Wat die u nodig hebt

  • Bristol Stool formulier schaal
  • Onoplosbare vezels
  • Vruchten- en groentesappen
  • Juicer

gerelateerde artikelen