Een acht minuten durende Ab Workout

October 26

Een acht minuten durende Ab Workout

Er zijn een groot aantal ab oefeningen en routines om uit te kiezen die belofte een strengere, meer gedefinieerde kern. Iedere beweging die maakt je twist of bocht werkt uw abs, maar sommige bewegingen zijn effectiever dan anderen. Crunches, bijvoorbeeld, zijn populair, maar niet erg goed op het versterken van uw abs omdat ze gebruik maken van een zeer beperkt bereik van de beweging. In plaats daarvan doen een ab workout die gebruikmaakt van effectieve, functionele oefeningen ter verbetering van de definitie en kracht. Voer elk van deze acht oefeningen voor één minuut die meerdere malen per week en u op de fast-track te six-pack abs zult.

Oprollen

Ga op je rug liggen met je rechte benen en je armen boven je hoofd. Als je uitademt, draai uw abs en hef uw armen en de schouders van de vloer. Buig je romp voorwaarts en uit te breiden om te raken van je tenen. Langzaam terug naar de startpositie en herhaal.

Kant bochten

Een bal van de geneeskunde of andere gewicht houden, knielen op een zachte ondergrond met je knieën op schouderbreedte. Houdt het gewicht boven je hoofd met beide armen recht en buig je lichaam in de taille aan de linkerkant. Uitbreiden als u kunt, houd voor een tweede en vervolgens terugkeert. Herhaal aan de rechterkant.

Leg Raises

Ga op uw rug liggen met je benen recht. Als je uitademt, contract van uw abs en til je benen van de vloer langzaam totdat ze een hoek van 90 graden met je lichaam. Houd voor een tweede, dan langzaam terug naar de startpositie en herhaal. Om dit makkelijker op je onderrug, buig je knieën tot een hoek van 90 graden als je lift.

Russische Twist

Zitten op een zachte ondergrond met je benen voor je, gebogen bij een hoek van 45 graden, en uw knieën samen. Gelijktijdig leun je romp terug naar een hoek van 45 graden en til uw voeten van de vloer. Draai je bovenlichaam links en raken de vloer met beide handen. Dan draai naar rechts te raken het tegenovergestelde kant en herhaal.

Deadlifts

Staan met uw voeten schouder breedte van elkaar en een barbell of andere gewicht aan uw voeten. Kies een licht gewicht die u voor de volle minuut gebruiken kunt. Mager over, buigen op de taille en de knieën in een kraakpand, en houd uw rug perfect recht. Pak het gewicht en de lift, verlenging van je benen en je rug recht te houden totdat u in een staande positie bent. Het gewicht terug te keren naar de vloer op dezelfde wijze en herhaal.

Gebogen-knie Curl Ups

Liggen met je rug op de grond en je benen in de lucht, vormen een hoek van 90 graden op de heupen en knieën. Houd je armen op de verdieping langs je lichaam. Uitademen en contract uw abs til je heupen van de vloer en breng uw knieën naar je hoofd. Houd voor een tweede, dan langzaam terug naar de startpositie en herhaal.

Stoommachine

Staan met uw voeten schouder breedte van elkaar, je handen achter je hoofd en je knieën licht gebogen. Snel uitademen en breng je rechterknie omhoog en over je lichaam naar uw linkerschouder. Gelijktijdig contract uw bovenste abs ga je linkerschouder richting je rechterknie lichtjes. Terug naar de beginpositie en herhaal met je linker been en rechter schouder.

Plank

Lig plat op je buik op een zachte ondergrond met je tenen op de grond en je voeten samen. Je lichaam overeind op je ellebogen, die schouderbreedte uit elkaar moeten. Houd je lichaam perfect rechte van kop tot teen. Regelmatig ademen en houd voor de duur van de oefening.


gerelateerde artikelen