Hoe te beginnen een ProForm loopband 595Le

May 27

De afgesplitste ProForm 595Le loopband is voorzien van drukknop controles voor het instellen van de helling en snelheid. De 595Le heeft een gebruiker maximaal gewicht limiet van 250 pond, en de plooien van het dek tegen de console voor opslag. Deze functie kunt in combinatie met de voorwielen van de loopband, u de loopband om rond te bewegen zonder extra hulp.

Stap 1

De loopband aansluit op een stopcontact en druk op de "Aan/uit" schakelaar in de buurt van de stroomkabel, zodat de zijkant gemarkeerd "-" is ingedrukt en de zijde gemerkt "o" steekt.

Stap 2

Vasthouden aan de handgrepen van de loopband zodra u de voet rails aan weerszijden van de loopband gordel. Staande op de rails, in plaats van de loopband belt, houdt u van het verlies van uw balans, zodra de riem verplaatsen.

Stap 3

Plaats de veiligheid-toets, die een beetje lijkt op een creditcard, helemaal in de sleuf op de dichtstbijgelegen rand van de loopband-console. Bevestig de veiligheid clip, gekoppeld aan de sleutel door een koord, tot de tailleband van uw kleding. Als u vallen of uw evenwicht verliezen, zal uw gewicht Trek de sleutel uit, stoppen de loopband.

Stap 4

Druk op de "Speed" knop, gemarkeerd met een driehoek omhoog om te beginnen met de loopband. Vasthouden aan de leuningen zodra u de bewegende en lopen.

Stap 5

Pas de snelheid van de loopband omhoog of omlaag door het raken van de knoppen "Speed Up" of "Snelheid Down" respectievelijk. De knop "Snelheid Down" is gemarkeerd met een pijl-omlaag.

Tips

  • Wanneer u klaar om te stoppen bent, vasthouden aan de loopband hand rails en stap op de voet rails aan weerszijden van de gordel. Druk op de "Stop/Reset" knop om te stoppen met de loopband gordel.
  • Verwijderen van de veiligheid-toets wanneer u klaar bent oefenen. Dit helpt te voorkomen dat kleine kinderen de machine gestart.

gerelateerde artikelen